Internett...

I sommer hadde vi vannlekasje på kjøkkenet så nu driver snekkere på og tar opp hele gulvet i andre etasje for og skifte parketten. Derfor har vi ikke internett. Vet ikke helt når nettet er tilbake, men senest fredag. Har ikke gjort så mye idag. Har sett The Vampire Diaries på Netflix. Blogger fra telefonen hvis du ikke har fått det med deg allerede. Over halvparten av bildene på telefonen min er screenshoots av bilder jeg synes er artige så slenger med noen av de. Endelig kom de til nytte.


Ingen kommentarer

Bursdag

Nå er jeg i bursdag til bestemoren min. Tenkte å oppdatere dere... Er ikke så mye annet og gjøre. Nesten bare godt voksne her så det er begrenset hvor artig det kan bli. Den possitive siden er at Leo er her og det er god mat og kake.

Bilde av meg med Leo er gammelt.


Ingen kommentarer

Oppdatering

Hei! Klarte ikke ta med pcen fra pappa, haha. I dag fikk jeg kamerastativet og fjerkontrollen i posten. Skal hente pcen i morgen, men gidder ikke nå. Har tatt outfit bilder som kommer i morgen når jeg har fått pcen hjem. Skal forresten til Oslo på mandag. Da kommer bloggingen til og være dårlig skal nemmelig operere ryggen. Skal være i Oslo ca 10 dager og så må jeg ligge hjemme i 1-2 uker. Kan sikkert slenge inn et innlegg her og der hvis jeg klarer.


3 kommentarer

Søndager

Elsker søndager. Nå sitter jeg bare å hører på spotify mens jeg skriver. Har selvfølgelig klart og glemme minnekortet mitt i pcen til Rikke, menmen får det tilbake i morgen. I morgen er det nyttårsaften og jeg gleder meg utrolig mye. Elsker og se på alle rakettene og den gode maten. Det beste er vell for min del å pynte meg og gå med kjole. Skal feire nyttårsaften sammen med mamma i år. Vi skal spise ho en venninne av mamma også skal jeg møte noen venner etter det. Nå har jeg meg en pause fra ryddingen. Rommet mitt så ikke ut, men nå er det bare småting igjen så er jeg ferdig. Da må jeg en tur på butikken og handle litt godteri og sånn til i morgen. Siden jeg ikke har minnekort så fant jeg bare et gammelt webcam bilde fra pcen haha.


Hvilke planer har du for morgendagen?


Ingen kommentarer

Familie photoshoot

Heisann! Måtte våkne klokken 12 idag, noe som er tidlig for meg. Familien skulle nemmelig på julelunsj hos tanten til pappa. Mens vi var der tok jeg, Sara, Leo og Mats noen bilder. (Mats er tanten til pappa sitt barnebarn, haha). Vi spiste mye god mat og hadde det skikkelig koselig. Mats fikk bestemme om bildene skulle være smile-bilde, sinte-bilde eller grimase-bilde.


Håper du likte bildene.

Hva har du gjort idag?


Én kommentar

Julen 2012

I'm back, haha! Ja, har endelig fått meg kamera... Endte opp med Canon EOS 600d og jeg er veldig fornøyd! Overskriften sier det meste, her er noen bilder fra min jul.


Leo var så heldig at han fikk besøk av to nisser igår.(Hvis du lurer på hvorfor Leo er så rød i ansiktet eller har plaster i pannen er forklaringen her: Leo har plaster pga at han snublet også datt han og skallet hode i dørkarmen så han måtte på legevakten og stripses. Grunnen til at han er så rød er pga at han var så ivrig at han sprang rund hele kvelden så han var bare varm, haha).
Håper alle har hat en fantastisk jul og har fått noe av det de ønsket seg.

Hva fikk du i julegave?


2 kommentarer

Last Day

Idag er det siste dagen her i Trondheim. I morgen klokken åtte setter jeg og Una oss på toget til Mo i Rana, så derfor har vi brukt denne dagen til og kose oss og slappe av. Vi sto opp klokken 1 og det eneste vi har gjort er og lage frappuccino og sett på en film. Filmen var utrolig romantisk, men samtidig helt utrolig artig! Den het The ugly truth anbefaler også denne sterkt. Etter en slapp dag mente de voksne det var nok innetid og sendte oss ut for og ta bilder.

Likte du bildene? ♥


Én kommentar

Grown ups!

I dag stod vi opp ganske seint og tok bussen til byen klokken 12:50. Dagens innkjøp var godterier og en ny tannbørste (yeiiii). De voksne er nede og lager verdens beste matrett, sushi ♥ Og vi har sett den beste filmen jeg har sett på lenge. Den het grown ups. Hvis du vil le, så lei denne... Jeg kjente six-packen flere ganger p.g.a at jeg holdt på og le meg i hjel.
 Haha ♥

Vi tok bilder midt på Trondheimtorg å det var litt flaut !

Hva har du gjort idag?


 


Én kommentar

OUTFIT

I dag dro vi på IKEA som jeg nevnte i det innlegge fra tidligere idag. Kjøpte ikke så mye, men litt shopping ble det. Etter vi kom hjem ble det ennå mere Hay Day på oss. Vi har også spist pita-pizza som var utrolig godt. Det jeg kjøpte på IKEA var en toalettmappe, 2pk med hvite bokser, kurver til å ha i skuffer og en liten ting til lillebroren min Leo♥  Idag har det hvert ganske varmt her og jeg har gått i shorts hele dagen......DIGG, er ikke akkurat ofte man kan gjøre det i Narvik! 
Genser- Blanco // Shorts- Beshka // Veske- H&M

Har det hvert vaarmt der du bor idag?


4 kommentarer

Smoothie

I dag stod vi opp ganske seint. Det blir ikke noe byen på oss idag! Vi er alle ganske slitene etter de tidligere shoppindagene + at det blir IKEA om en time. I så og si hele går spilte vi Hay Day et spill for iPhone (vet ikke om det er kommet for android). Jeg er seriøst hektet, bynte igår og er allerede på level 11. Når vi våknet lå vi i sengen og spilte Hay Day i nesten 2 timer før vi stod opp og stekte oss armeriddere. Når vi hadde spist, laget vi oss smoothie og tok med opp på rommet.Nam,Nam,Nam ♥

Hva skal du gjøre idag?


Én kommentar

Videoblogg - Innkjøp

Unnskyld for at jeg ikke fikk postet videoen før klokken tolv. Men i allefall ble det jo video på dere. I dag tok vi turen til City Syd et kjøpesenter ikke langt unna der Marie bor. Jeg var ikke like crazy på shoppingen i dag som i går. Det eneste jeg kjøpte var en fuktighetkrem for ansiktet. Etter en liten runde med shopping ble vi hentet å kjørt hejm til hjemmelaget hamburger. Nå skriver jeg meg bort, her er videoen. 

Håper dokker likte videoen! 

Hvis det er noe dere lurer på eller om dere har noen ideer til fremtidige videoblogger så kommenter gjerne under! ♥


Ingen kommentarer

Outfit 26.07.2012

Sorry for seint innlegg, men Una hadde bildene på sin data så jeg måtte vente til hun var ferdig med den selv.  Etter pizza så dro vi ut og tok mange fine bilder. Litt seinere kom søskenbarnet til Marie, Julie hitet. Vi pratet og koset oss sammen.
Smykke fra Kappahl // Topp fra Stradivarius // Bukse fra Bik Bok // Armbånd fra Bik Bok // Veske fra H&M

Videoblogg kommer i løpet av morgendagen, noe du lurer på? ♥


Én kommentar

Trondheim Torg

Nå er vi endelig kommet hjem fra byen. Kan ikke beskrive hvor deilig det er å sitte i sengen å ikke gjøre noe som helst. Min første VIDEOBLOGG kommer senere eller i løpet av morgendagen. Vi tok som sagt bussen til byen og bussen hjem senere. Vi shoppet på Gina Tricot, Vero Moda, Bik Bok, H&M osv. Så tok vi oss en Big Bite og en frappechino på Wok Away før vi tok bussen hjem klokken fire. Nå sitter vi å venter på pizza fra Verona og etterpå skal vi ut å ta outfit bilder. 

 

Nå skal vi redigere innkjøps videoen og så ta noen bilder.

Liker du frappuccino? ♥


2 kommentarer

Til Byen

I dag blei det nok en tidlig morgen for meg. Vi skal ta buss til byen klokka ti på elleve, men ingen er kommet seg opp av sengen ennå. I dag tar vi turen til Trondheimtorg for shopping.Det blir et til innleg senere om byturen, og kanskje outfit bilder også.

Shoppingplaner i dag eller?♥


4 kommentarer

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)


Én kommentarHei! Jeg heter Susanne er 15 år og bor i Narvik. På bloggen min kan du lese om hverdagen min, outfits og det som faller meg inn. Håper du liker bloggen min. susannehagen_blogg@hotmail.comhits