American Breakfast

God morgen/ God formiddag alle sammen. I dag startet jeg og Una dagen med en herlig amerikansk frokost. Vi lagde amerikanske mini-pannekaker med sirup og hadde frukt ved siden av. Siden det er søndag er det ikke noen butikker åpen så dagen i dag blir å gå til å ta bilder og slappe av. Alltid koselig!


Hva skal du gjøre i dag?

Susanne♥


10 kommentarer

Nachos time

Nå er jeg og Una mett etter en god middag. Dro en liten tur til byen i sted så kommer sikkert litt linnkjøp i løpet av neste uke! Senere i kveld tror jeg vi blir å se en film og ta livet med ro. Klarte forresten og gå meg vill når jeg skulle møte Una i dag så hun måtte komme og hente meg, haha!


Hva skal du gjøre i kveld?

Susanne♥


4 kommentarer

Long time!

Lenge siden sist, haha. Det har skjedd ganske mye siden jeg sist skrev et innlegg. Jeg har vært i Stockholm på klasse tur, hatt eksamen, blitt ferdig på ungdomsskolen osv. Når jeg endelig fikk sommerferie gikk dagene mest til å ligge i sengen + å være sammen med venner. Var ganske sosial i starten av sommerferien, men så orket jeg ikke å gå ut av sengen. De siste dagen har jeg tilbrakt i sengen, men i morgen reiser jeg til Mo i Rana for å besøke søskenbarnet mitt Una. Så siden jeg endelig hadde noe og blogge om pluss blogglyst så starter jeg opp igjen.Hva har du gjort i sommerferien så langt?

Susanne♥


5 kommentarer

Smoothie

Nå har jeg akkurat kommet inn for en liten pause fra sola. Har laget meg en stor kopp med smoothie som jeg skal kose meg med nå jeg ser på paradise. Skal til pappa senere og kanskje jeg skal møte Charlie aka Charlotte i femtiden.
Hvilke planer har du i dag?

Susanne♥


2 kommentarer

Grilling + Bestilling

Haha, overskriften rimet. Nå har jeg akkurat bestillt meg en ny bikini fra Victoria's Secret. Har en fra før, men den begynner å bli alt for liten. Har også grillet og spist grillmat i dag, nam! Siden jeg stod for grillingen i dag endte det med svidd hamburger, jaja... Kos dere videre i dag, nå skal jeg se Paradise Hotel.


Hva synes du om bikinien?

Susanne♥

 


Ingen kommentarer

Kos i sola!

I dag var det grilling med hele tiendetrinnet i fjæra. Noen badet og noen inkludert meg solte oss. Når jeg kom hjem satte jeg med på verandaen for å sole meg enda litt til, tar laaang tid for en blekfisk som meg å få litt farge. Vet at jeg har samfunnsfag fremmleg i morgen, men det er for varmt til å i det hele tatt tenke på at jeg kanskje skal ha det.  Skal grille med familien senere på kvelden, blir sikkert koselig! I dag er det bare fem dager til jeg reiser til Stockholm, gleder meg utrolig mye.


Hva har du gjort i dag?

Susanne♥


Ingen kommentarer

Harstad tur

I dag dro jeg fra skolen klokken halv elleve pga at jeg skulle til Harstad. Hadde regulering for litt over ett år siden, så nå skulle jeg på en liten kontroll hos kjeveortoped.  På veien tilbake stoppet vi også for å handle litt mat. Jeg kjøpte en baguett og fruktsalat, noe som var sinnsykt godt siden det er så varmt ute nå. Har ikke noen planer senere, så tror bare jeg skal ta det helt rolig i løpet av kvelden. Sorry for veldig dårlig kvalitet på bildene, men de er tatt med mobilen min.
Hva har du gjort i dag?

Susanne♥


5 kommentarer

Mustache

Jeg elsker søndager, ligger bare å daffer hele dagen. I dag har jeg bare vært på pcen + hørt litt på musikk. Skal snart spise middag og så tilbake i sengen med min gode venn pcen, haha! Kjedet meg litt i sted så jeg tegnet en bart på fingeren min... Aner ikke hvorfor, men, men.


Hva har du bruk din søndag til?

Susanne♥


Ingen kommentarer

Done!

I dag hadde jeg min siste skriftlige eksamen for i år. Gikk bedre enn forventet, og oppgavene var ikke så ille som jeg trodde når vi fikk vite temaet. Etter at jeg var ferdig dro jeg, Anja, Charlotte, Tina og litt senere Benedikte for å feire at vi var ferdig. Vi gjorde ikke no stort, men det var koselig og feire slutten på eksamen med en milkshake.  Nå sitter jeg å ser på youtube videoer mens jeg spiser godteri hjemme. Yeiii!


Hva har du gjort i dag?

Susanne♥


2 kommentarer

Summer feeling!

En stund siden sist... Har ikke hatt tid til bloggen i det siste. Har vært stress med bloggen og skolen. Hadde egentlig bestemt meg for å ikke blogge før jeg fikk sommerferie sånn at jeg kunne gi 100%, men jeg savner det + at jeg skal gjøre mye spennende de neste 2-3 ukene. Siden sist har jeg blitt trekt opp i eksamen å jeg kom opp i Norsk. Derfor skal jeg ha eksamen i norsk i morgen og nynorsk på fredag. De siste dagene helt siden 17.mai har det vært strålende vær og sol her i Narvik. I dag har vi f.eks 21 grader i skyggen så jeg gikk med shorts på skolen i dag, DIGG!Er det fint vær der du bor?

Susanne♥


6 kommentarer

Trondheim helg!

I helgen har jeg vært i Trondheim. Det vil si jeg dro til Mo i Rana på onsdag og deretter til Trondheim på torsdag. På fredag var vi på IKEA og i byen, mens lørdag var vi i konfirmasjon til søskenbarnet mitt. Vet jeg ikke har blogget på en uke, men det er veldig hektisk pga eksamen osv. Hadde en veldig koselig helg sammen med hele familien. Det er alltid koselig når alle tanter, onkler og søskenbarn møtes igjen!
Hva har du gjort i helgen?


2 kommentarer

Mandag!

Hei. Hele dagen i dag har gått til å sove, slappe av osv. Har også prøvd bunaden siden jeg skal til Trondheim i konfrmasjon i helgen. Drar på onsdag til Mo i Rana og videre til Trondheim på torsdag. Har også sett litt på nett om det er noe jeg har lyst på osv. (det er jo lovt å drømme!)Hva har du gjort i dag?

Susanne♥


8 kommentarer

Ut på tur!

Gårdagen gikk til å være sammen med Ane og Thurika noe jeg syntes var veldig koselig. Vi endte opp med å prate så mye atr vi ikke så filmen vi hadde kjøpt. I dag ble jeg vekt av at Leo kom inn på rommet mitt å ville være sammen med meg. I mens jeg fikset meg så han litt på kaptein sabeltann. Når klokken ble 1 gikk vi ut en tur å lekte i hagen. Nå sitter jeg fortsatt barnevakt, men skal senere å trene sammen med Ane.Ha skal du gjøre i dag?

Susanne♥


Ingen kommentarer

TGIF!

Hei! Tok bildene med en gang jeg kom hjem i fra skolen, men sovnet før jeg fikk gjort noe med dem. Når jeg gikk hjem i dag var det superfint vær ute, men nå regner det ganske mye. Skal være sammen med Thurika og Ane sener, vi skal leie en film og spise litt godteri. Er så herlig å tenke på at det er fredag i dag, men det føles ut som det er tirsdag, haha mindfuck! Nå sitter jeg bare i sengen og venter på at jeg skal dra sammen med Ane og Thurika for å leie film.Hva er dine planer for kvelden?

Susanne♥


2 kommentarer

Kvelds økt

Kom hjem for ikke så lenge siden fra en liten kveldsøkt sammen med Ane og Anna. Nå sitter jeg å spiser litt mat o drikker te. Skal øve litt til en spansk-prøve mens jeg ser på TV.


Hva har du gjort i dag?

Susanne♥


2 kommentarer

1.mai

Hei. Skrev i går at jeg bare skulle være hjemme, men dro ut en tur sammen med Benedikte og Tina. Vi hadde det som alltid artig og veldig koselig sammen. Våket veldig sent i dag så jeg er nettop kommet ut av dusjen. Det eneste jeg vet jeg må gjøre i dag er å rydde rommet mitt...

Hva skal du gjøre i dag?

Susanne♥


4 kommentarer

Kvelden i går

Som jeg skrev i går dro jeg til Marie. Vi så film og spiste kake + at vi laget smoothie. Kom hjem kjempe sent så fikk ikke skrevet noe da. Har ikke gjort noe i hele dag, men for ikke så lenge siden kom Marie hit en tur så hun sitter her sammen med meg å hører på musikk. Har hentet en pakke på posten siden jeg hadde bestil noe, men bare 2 av de 4 tingen kom så jeg vet ikke om det er noe feil eller hva som har skjedd?


Hva gjorde du i går?

Susanne♥


7 kommentarer

Messy hair don't care!

Gårdagen var veldig artig, jeg endte opp med å sove hos Rikke. Når jeg våket i dag laget jeg og Rikke frokost og deretter dro jeg hjem til mamma. På veien hentet vi Pernille så var jeg sammen med hun en liten stund, men hun er nå dratt hjem. Skal til Marie en liten tur sener før jeg skal videre til Pernille igjen, haha komplisert! Må bare beklage håret mitt, men glemte børsten min hos Rikke.
Hva skal du gjøre i dag?

Susanne♥

 


4 kommentarer

Lørdag

Nå er jeg og Rikke på vei ut døren. Vet ikke helt hva vi skal i kveld, men blir sikkert bra. 

Hva skal du i dag?

Susanne♥


2 kommentarer

Bra start!

Våknet allerede klokken 10, haha ikke vanlig for meg. I går var jeg sammen med Charlotte, Tina, Benedikte og Rikke.  Skal til byen senere sammen med Rikke for å hente en pakke på postkontoret. Vet ikke helt hva planene blir etter det, men det får vi ta som det kommer. Har akkurat spist en god frokost + at jeg hører på musikk siden jeg er alene hjemme! Elsker å skru på høy musikk og danse gjenom hele huset på morgenen, haha pliz si jeg ikke er den eneste.


Hva pleier du å gjøre når du er alene hjemme?

Susanne♥

 


5 kommentarer

Shopping

Nå er jeg på vei til byen sammen med Ane og Vilde, tror bare det er vi som skal. Har jobbet med et fremmlegg i hele formidag eller ble vell ikke så mye jobbing før helt på slutten, haha! I dag er det 50% på hele bikbok så jeg skal bytte en shorts og kanskje jeg kjøper meg noe annet jeg har lyst på.

Skal du på bikbok sitt salg?

Susanne♥


2 kommentarer

Repriser

Hei! Nå sitter jeg å prater med Rikke på telefonen mens jeg skriver. Unskyld for at jeg ikke blogget i gåt, men forberedet meg til prøve munntlig, er veldig fornøyd. Trodde jeg hadde missforstått oppgaven, men fikk 5+! Wihooo. Har bare brukt dagen på å slappe av, men nå skal jeg snart se paradise repriser.  Så ikke hele forrige uken og heller ikke i går så har mye å ta igjen

Hva skal du gjøre i dag?

Susanne♥


2 kommentarer

Oslo turen

Hei, kom hjem veldig sent i går kveld/natt. Sa vell egentlig at jeg skulle oppdatere dere minst en gang om dagen, men jeg hadde ikke tid. Vi var bare på hotellet når vik våket og når vi la oss. Tok bare fire bilder de tre dagene vi var der og alle ble tatt før vi kom til hotellet første dag... Konserten var helt utrolig, har aldri opplevd noe lignende. Hadde gjort alt for å kunne dra tilbake, sykeste opplevelsen ever! Han er sååååå kjekk!♥ Var syk artig å se alle som svimte av å gråt hysterisk lengeeee etter konserten. Siden han lovte å komme tilbake lover jeg å prøve så hardt jeg kan for og då biletter♥♥♥♥♥ Nå drar jeg til Rikke en tur Hva skal du i dag?

Susanne


4 kommentarer

Off we go!

Nå skriver jeg i all hast, ville få inn et innlegg til før jeg drar. Vi kommer ikke på hotellet før sent, sent i kveld så blir ikke noe mere blogging i dag. Er sykt nervøs for flyturen, HATER å fly! Skjelver jo her jeg sitter å tenker på det... Jaja, det er jo før en opplevelse jeg aldri kommer til og glemme! Vi møter Ane på bussen så tror jeg flyet går 20:45, men kan hende jeg bommer totalt.  
Hva skal du i dag?

Susanne♥


6 kommentarer

Oppvarming

Nå har jeg akkurat pakke ferdig kofferten min så jeg er klar til å reise. Har forresten oppvarming til konserten og hører derfor bare på Justin Bieber sanger, haha. Pleier som regel ikke høre på sangene hans så fant ut at jeg måtte prøve å lære meg noen tekster. Hadde også mattetentamen i dag, gikk egentlig bedre enn forventet! Vet ikke helt hvordan bloggingen fra Oslo kommer til og være, men håper det i værtfall blir en oppdatering om dagen.
Hva skal du gjøre i dag?

Susanne♥


4 kommentarer

Oslo i morgen!

I morgen drar jeg til Oslo, men før jeg setter meg på flyet har jeg mattetentamen... Må beklage veldig dårlig blogging de siste dagene, har sotte med matten siden jeg kom hjem fra skolen til paradise begynner så ikke så veldig spennende. Dette har vært livet mitt de siste dagen..... Har begynt og pakke, men er ikke ferdig skal pakke resten i morgen før jeg reiser.


Skal du på Justin Bieber konsert?

Susanne♥


3 kommentarer

Mattetentamen

Nå sitte jeg å jobber med forberedelser til mattetentamen som vi har på onsdag. Skal til pappa senere for å få hjelp til matten siden han er mattelærer, så det blir greit. Senere i dag må jeg starte og pakke siden jeg skal til Oslo om 2 dager.  Wihoo!
Hva skal du gjøre i dag?

Susanne♥


8 kommentarer

Sleep over

I går dro jeg Anja og Charlotte ut sammen med noen venner. Var veldig koselig, men når vi kom hjem var vi så kalde at det ikke gikk mere enn 1 time før vi sovnet. Tok bilder sammen med Anja før de dro her ifra i sted. Har også vært hos en venninne av mamma og spist middag eller frokost for meg. Nå er jeg på vei ut døra for å dra til Ane, vi må jobbe med et norsk prosjekt som skal være inne snart og vi har nesten ikke startet.

Hva skal du gjøre i dag?

Susanne♥


8 kommentarer

TGIF!

Yeeei, det er helg! Har ventet på denne dagen helt siden mandag og nå er den endelig her. Sitter her sammen med Ane og hører på musikk, hun ble med meg hjem etter skolen i dag. Fikk fri i de to siste timene i som gjør fredagen enda bedre.

Hva er dine planer for helgen?

Susanne♥


Én kommentar

Good night

Nå sitter jeg i sengen klar for å legge meg. Skal se resten av paradise før jeg sovner, fikk ikke med meg starten. Har jobbet med matten i hele dag vi har nemmelig mattetentamen på onsdag samme dag som jeg reiser til Oslo sammen med Ane! 


Hva har du gjort i dag?

Susanne♥11 kommentarer

Torsdag!

Heihei! Nå er jeg på vei ut døren, skal til pappa og være der til i morgen. Hadde engelsk tentamen i dag så var hjemme tidligere enn vanlig, noe som alltid er deilig. Har forresten sett noen episoder av marie & mindy som er en serie som går på tv3 og jeg trodde jeg skulle dø av latter flere gang! Anbefales. I mårra er det FREDAG og Susanne gleder seg. Hva skal du gjøre i dag?

Susanne♥


2 kommentarer

Halvveis

Hei! Nå er onsdags-skoledagen endelig over. Var sååå trøtt de siste timene at jeg virkelig ikke trodde jeg skulle komme meg hjem før jeg sovnet. Slappet litt av før jeg tok bilder osv. vi er ikke ferdig så sent på skolen. I morgen har vi engelsktentamen så må lese et hefte ferdig til i morgen. Hva skal du i dag?

Susanne♥


14 kommentarer

Nam, nam, nam

Nå har jeg akkurat spis mat. På menyen var det biffsalat, noe om både er utrolig godt og veldig sunt. Som jeg skrev i går hadde vi nynorsk tentamen i dag, gikk egentlig helt ok, ganske vanskelige oppgaver. Kommer et innlegg senere om walk-in closete mitt. Fikk noen spørsmål om jeg kunne det i forrige innlegg.


Hva har du gjort i dag?

Susanne♥


Én kommentar

Pysjamas partyyy

Nå sitter jeg i pysjen min og er klar for å se Paradise Hotell og hoppe i sengen. Dette har vært en ganske lang mandag faktisk. Fikk plutselig rydde syken i sted og ryddet hele walk-in closete mitt, noe som virkelig trengtes. I morgen har vi tentamen i nynorsk, blæ! ÆÆÆ paradise har startet, må gå.. Natta♥
Hva har du gjort i dag?

Susanne♥


8 kommentarer

Outfit #08-04-2013

I dag dro jeg hjem fra skolen en time før de andre pga at etter at jeg hadde vært hos Ane på lørdag fikk jeg ryggsleng?!? Hvis det er noe som heter det? I allefall gjordet det vondt. Kom hjem og la meg på sofan for og slappe av i ryggen og deretter spiste jeg middag. Bortsett fra det har jeg ikke gjort så mye, snakkes senere!Bluse- Camden Market (London)            Smykke-River Island              Bukse-Bikbok

Hva syntes du om antrekket?

Susanne♥

 


6 kommentarer

Søndag

Har brukt hele dagen på og se episoder av The big bang theory og sove. Nå skal jeg pakke og deretter dra tilbake til mamma. I morgen er det skole igjen, noe jeg ikke ser femt til! Vil ha enda en påskeferie, men får fri om litt over en uke. Om ikke mer enn 11 dager drar jeg til Oslo på Justin Bieber konsert, æææ ikke lenge igjen. Tror jeg skal skype med Marie og Una (søskenbarn) i kveld, så det blir sikkert koselig.

Hva har du gjort i dag?

Susanne♥


5 kommentarer

Gårdagen

I går var jeg sammen med Ane. Vi så film, spiste natchos og frukt. Som alltid veldig koselig! Filmen vi så het Crazy, Stupid, Love. Hadde sett den før og den er utrolig bra, anbefales virkelig. Nå sitter jeg i sengen i daffeklær og ser the big bang theory, haha. Tror dagen blir å gå til og ligge i sengen og sløve sammen med pcen min♥
Hva gjorde du i går?

Susanne

 


6 kommentarer

Planer for dagen

Nå er jeg akkurat kommet hjem etter at jeg har vært og trent. Det vil si Ane har trent mens jeg har løftet lette vekter. Stod opp før klokken elleve, så har fått mye ut av dagen. Jeg og Ane skal se film senere og spise sunne lørdags-godter, haha. Tar med kameraet så får jeg se om det kommer et innlegg når jeg kommer hjem eller i morgen, alt etter hvor trøtt jeg er.  Før jeg dra til Ane skal jeg sammen med bestemor til min "gammel tante" altså pappa sin tante. Vet ikke helt hva vi skal gjøre det, men blir sikkert koselig.


Hva skal du gjøre i dag?

Susanne♥


12 kommentarer

Friday night

Nå sitter jeg hos bestemor sammen med Rikke, vi har leiligheten for oss selv! Hva gjør Rikke og Susanne når vi er alene hjemme? Jo, spiser godteri og ser på videoer på nett... Livet! Bortsett fra å sover har jeg ikke gjort noe spesiellt i dag. 
Hva har du gjort i dag?

Susanne♥


2 kommentarer

Friday

Har tilbrakt hele fredagen min i sofan forran tven. Stod opp ganske tidlig til å ha fri, ville få med meg hele dagen. Skal snart rydde etter meg, pakke til bestemor og ordne meg. Vet ikke helt hva jeg skla gjøre i dag, men får ta det som det kommer. Når jeg våknet laget jeg med god frokost, var så herlig og våknet pga at jeg ryddet romme mitt i går. Så alt var ryddig rundt meg, herlig!

Hva har du gjort i dag?

Susanne♥


7 kommentarer

God natt

Nå ligger jeg bare i sengen og slapper av. Siden jeg ikke skal på skolen i morgen tror jeg at jeg blir å se en film eller noe før jeg legger meg. Har forresten også laget meg pitapizza, noe som var kjempe godt! Siden jeg har morgendagen fri lurte jeg på om dere ville ha mars favoritter? (video) Hadde en slik video for februar, sa da det ikke kom til og bli hver måned, men siden jeg har tid tenkt jeg at det alltid er gøy med video.
Vil du ha mars favoritter?

Susanne♥


10 kommentarer

Nytt hår!

Haha, overskriften fikk det til å høres veldig skummelt ut! Har ikke gjort så mye mere enn å stusse det ca.7 cm. Siden skolen skal ha bakkedag i morgen og jeg ikke kan pga ryggen skal jeg være hjemme, yeii. Herlig med langhelg, skal til bestemor i helgen siden pappa er i Bergen så det blir koselig. Bortsett fra det har jeg ikke noen spessielle planer.

Det er ganske forskjell eller?

Ser du forskjell?

Susanne♥


7 kommentarer

Klippe, klippe, klipp

Nå er jeg på vei ut døren, jeg skal klippe meg! ÆÆÆ! Kommer ikke til og se det veldig, men skal stusse det litt. Er ikke helt 100% sikker ennå hvordan jeg vil ha det så jeg må nok tenke hardt på det i bilden. Viser resultatet senere.Hva skal du gjøre i dag?

Susanne♥


3 kommentarer

Bilde redigering

Nå har jeg sittet en time og redigert bilder med forskjellige effekter. Hadde det veldig gøy ved å prøve ut de forskjellige filterne osv. Her er resultatet.Hva synes du om bildene?

Susanne♥


2 kommentarer

Skole

I dag var det tilbake til den harde hverdag, haha! Kjente ikke en plass i kroppen som hadde lyst til å gå på skolen i dag, men sånn ble det nå. Onsdager er veldig rolige og greie dager så det var ikke så ille. Startet ved og se Forest Gump i de tre første timene og deretter hadde vi kurs/ velgfag de to siste. Nå skal jeg kose meg med litt iste i mens jeg ser gårdagens episode av paradise og så tror jeg at jeg skal sove en liten time.


Hva har du gjort i dag?

Susanne♥


4 kommentarer

Skole i morgen

I morgen starter jeg på skolen i gjen, buhu! Helt forferdelig å tenke på at jeg må skru på alarmen min og våkne klokken 7 i morgen. Er faktisk kjempe trøtt så har tatt opp grey's anatomy og paradise sånn at jeg kan legge meg og sove nå som jeg faktisk er trøtt. Har laget middag i dag, selvfølgelig var det laks på menyen min favoritt!


Natta!

Hva har du gjort i dag?

Susanne♥

 


3 kommentarer

Bytur

Nå er jeg akkurat kommet hjem fra en bytur sammen med Anja. Vi bestemmte oss i går for at vi skulle møtes på en cafe og spise frokost. Etter at vi hadde spist dro vi på amfi og deretter hjem. Når jeg kom hjem for litt under en halv time siden gjorde jeg litt hus arbeid, haha klapp for meg! Akkurat nå har jeg huset for meg selv, tror ikke de andre kommer hjem før klokken 6-7. Altid like herlig å være alene hjemme.

Hva har du gjort i dag?

Susanne♥


9 kommentarer

Vafler og datatrøbbel

Nå sitter jeg i sengen, har prøvd å starte pcen min i 1 timen nå! Takk gud for at den ikke kræsjet, haha. Rikke har dratt her ifra for lenge siden, tror hun dro i fire, fem tiden. Nå sitter jeg og ser på youtube videoer, men skal snart se en episode vampire diaries. Igjen unnskyld for et så sent innlegg.


Hva har du gjort i dag?

Susanne♥


Én kommentar

Food + Rikke

Heihei. Nå har jeg akkurat spist lunsj sammen med Rikke. Som jeg skrev i går sov Rikke over her, så vi bestemte oss for og lage litt god mat siden det ikke er mange dager igjen av ferien. Vi har ikke noe planer senere, men får se hva som skjer. Nå skal jeg se reprisen fra grey's anatomy episoden som gikk på tirsdag sånn at jeg er oppdatert til i morgen når den nye episoden kommer.

Hva skal du gjøre i dag?

Susanne♥


4 kommentarer

Bilder fra dagen

Når er jeg og Rikke endelig kommet hjem. Vi kom hjem for ikke så alt for lenge siden, men så spiste vi å sånn før vi gikk ned. Skal snart opp å se spiderman 3 som går på tv2.


Hva har du gjort i dag?

Susanne♥


4 kommentarer

Roadtrip!

Nå skal jeg sammen med Rikke og familien hennes til Østervik for å spise pinnekjøtt. Vi dror nå om under 10 min (stress!!!). Tar med kameraet så det blir bilder senere når jeg kommer hjem. Rikke skal sove her i natt så det blir kos. I går var jeg hos Marie, har ikke hatt det så artig på lenge. Vi gikk på youtube og fant dansevideoer fra just dance 5 som er veldig likt wii, haha! Så mens vi PRØVDE så godt vi kunne å etterligne filmet vi det. Holdt på å dø når vi så videoene etterpå. Kom hjem i halv firetiden eller kanskje det var nermere tre? Må springe..!


Hva skal du gjøre i dag?

Susanne♥


Ingen kommentarer

Bildesplasj!

Halla! Når jeg satt og tok bilder kom mamma inn med en godtepose til meg siden jeg ikke har noen venner, haha! Har hatt 2 dager alenetid, noe som har vært utrolig herligt. I kveld starter det sosiale livet igjen (tipptopp tommeln opp). Skal bort til Marie senere, vi skal ha en liten jentekveld noe som alltid er koselig. I morgen skal jeg til Østervik sammen med min retarda venn Rikke! Blir sikkert artig det også! Begynner å bli en tradisjon at jeg er med henne og familien for å spise pinnekjøtt, haha♥Unnskyld for så mange bilder, men denne gangen ble det nå bare sånn..

Hva synes du om bilden?

Susanne♥


7 kommentarer

Lunsj!

Nå sitter jeg i sengen, har tenkt til å se noen episoder av the vampire diaries snart. Våknet for ikke så lenge siden, så det er ikke lunsj for meg, men frokost.. Huff, må komme meg i seng tidligere i dag! 

Uten mat og drikke fungerer helten ikke! (Viktig, viktig!)

Hva skal du gjøre i dag?

Susanne♥


3 kommentarer

Bilder fra hytta

Kom hjem fra hytta i går rund klokken fem. Hadde egentlig planer å poste dette innlegget i går, men så kom Ane til meg osv. Hadde det veldig koselig på hytten sammen med pappa, Sara, Eva og Leo, men er også veldig glad for å ha nett igjen!


Har du hvert på hytten i påsken?

Susanne♥


4 kommentarer

I sminkemappen min

Her er noen av det produktene som jeg har i sminkemappen min å bruker nesten hver dag.


Har du prøvd noen av produktene? Noen du har lyst på?

Susanne♥


4 kommentarer

Hytta

Nå er alt pakket så ville egentlig bare ha et innlegg til før jeg drar. Hade ses på torsdag.

3 kommentarer

Tidlig oppe

God morgen, jeg har vært våken siden litt før 9. Regner med vi drar på hytten i 12-tiden. Nå dirver jeg å pakker de siste tingene og så skal jeg hoppe i dursjen. Skal få postet et innlegg til før jeg drar og så kommer det til å bli ferdiskrevede innleg fra i morgen til torsdag når jeg er tilbake. Har ikke tatt noen bilder i dag så slenger med et arkivbilde som har vært på bloggen før.

Hva skal du gjøre i dag?

Susanne♥


Én kommentar

Slapp dag.

Etter at jeg kom hjem fra Anja & Charlotte i dag har jeg bare slappet av, spist og vasket badet oppe. Nå sitter jeg å ser på en video om hvordan jeg kan lage sommerklær av t-shorter jeg er lei av, mens jeg drikker te. Skal prøve ut noen av de teknikkene en gang jeg kjeder meg eller har lite å gjøre. Skal snart redigere en video og forhåndsskrive noen innlegg som Anja skal poste mens jeg er på hytten. Har ikke så mye spennende å forhåndskrive så det blir nå som det blir.


Hva har du gjort i dag?

Susanne♥


2 kommentarer

Bursdagen

I går var jeg i bursdagen til Anja & Charlotte. Var utrolig morsomt, vi danset, sang, small pang-pang og tullet. Har bare noen få bilder fra kvelde som er brukbare, glemte helt av kameraet... Men jeg har noen som er brukelig. Sov over etter bursdagen så kom hjem for litt over en time siden.
Hva gjorde du i går?

Susanne♥

 

 


4 kommentarer

Lørdaaag

Våknet tidlig av Leo som kom inn og ville være i lamme meg. Han satt og så på kaptein sabeltann til jeg klarte å komme meg opp av sengen. Skal i bursdag sener så må snart hoppe i dusjen hvis håret mitt skal greie å tørke før jeg dra. Jeg og Tina skal sikkert ta buss, men vi får ta det som det kommer. Tar med kameraet så det blir sikkert noen bilder i morgen. Skal forhåpentligvis klare å få opp ennå et innlegg før jeg drar.

Hva skal du gjøre i dag?

Susanne♥

 

 


3 kommentarer

Påskeferie

Det er så herlig med ferie! Skal ikke på skolen før onsdag 3.april. Skoledagen i dag var veldig grei, startet med 2 timer fag så fikk vi fri fra klokken kvart over 10 til halv et. Da dro jeg og Ane ned på rema for å kjøpe oss mat som vi laget og spiste. Var veldig godt, spiste en eller annen thai-gryte. Deretter så vi lærerne spille basketballkamp mot elevene noe som var utrolig gøy, elevene tapte desverre.. Jeg og Anja skal ut og spise senere klokken 6 på Fu lam, en kinesisk resturant her i Narvik, gleder meg. Skal også i bursdag til Anja og Charlotte i morgen, da blir jeg og overnatte der. Tror vi drar på hytten på søndag, men kanskje vi drøyer den til mandag.


Hvilke planer har du i dag?

Susanne♥


Én kommentar

En dag igjen til ferie

Nå sitter jeg hjemme hos pappa og er klar for å se den siste episoden av pretty little liars denne sesongen. Kommer ikke nye episoder før 5.juni, vet helt seriøst ikke hva jeg skal finne på til da.... I dag er den eneste dagen denne uken jeg ikke har hatt noe og øve til så har gått rundt i hele dag og følt at jeg har glemt å gjøre noe. Har forresten helt sykt feriefølelse, vi får nemelig påskeferie i morgen. Skal ha ferie hele uken og til onsdag hvis jeg ikke tar helt feil. Jeg skal være hos pappa helt til neste uke og vi skal på hytta, hvor jeg ikke har nett så skal få skrevet noen innegg som jeg kan få en venninne til og poste mens jeg er uten nett.

Når får du ferie?

Susanne♥


7 kommentarer

Mat + Paradise

Nå sitter jeg å ser på paradise hotel.Helt sykt hvor spennende det er nå,ææææ! Siden forrige innlegg har jeg pugget til en samfunsfag prøve som vi har i morgen, sovet osv. Etter paradise hopper jeg i dusjen og så i sengen. 


Ser du paradise?

Susanne♥


4 kommentarer

Øve til prøve

Nå sitter jeg i sengen og øver til spanskprøven jeg skal ha i morgen eller på onsdag er ikke helt sikker så må være forberett. Problemet er bare at jeg ikke helt vet hvordan kapittel vi har, haha får håpe jeg pugger på riktig. Har filmet en video til dere i dag. Det er ikke sminkevideoen, men sminke relatert så får jeg se når jeg får tid til å redigere den. Nå skal jeg fortsette å øve, snakkes i morgen!


Hva har du gjort i dag?

Susanne♥


5 kommentarer

Mustache

Hei, er akkurat kommet hjem fra skolen. Dagen i dag startet brått, forsov meg og så hadde vi RLE fremmlegg i førstetime. Anja ble med meg hjem etter skolen, men dro ikke mere en 10 minutter så måtte hun dra pga at hun skulle trene. Så da tok jeg noen bilder til dere.


Hvordan har din dag vært så langt?

Susanne♥


3 kommentarer

Godtegrisen

Hei, føler jeg ikke har gjort noe annet en å spise i dag, haha. Elsker å spise godteri på søndager, det smaker så mye bedre da.. Jaja, kanskje det bare er meg. Når jeg våknet hadde jeg fått en melding fra Ane som lurte på om vi skulle finne på noe. Jeg hoppet i dusjen, sminket meg og spiste så kom Ane hit. Vi gjorde ikke så mye, satt i sengen og snakket om alt og alle. Når hun dro laget jeg middag til meg og mamma så nå sitter jeg her god og mett.


Hva har du gjort i dag?

Susanne♥


7 kommentarer

Saturday night

Nå ligger jeg i sengen min, med pcen på fanget og godteposen i armkroken. Har bare sullet i dag siden jeg ikke er helt frisk, så har ikke gjort noe spesiellt. Prøvde å lage den sminkevideoen jeg lovte, men det ble total fail, haha kanskje neste gang blir bedre... Nå skal jeg se the vampire diaries og deretter legge med, snakkes i morgen!
Hva har du gjort i dag?

Susanne♥


3 kommentarer

Morgenstund

God morgen/formidag! Våknet allerede klokken kvart på 9 i dag noe som jeg syntes var helt greit. Når jeg sto opp hadde mamma baket boller og det var brothers & sisters maraton på bliss, herlig start så tidlig på dagen. I går var jeg på rallarock, var ikke noe særlig.... Jeg dro egentlig bare for å være sosial, men endte opp med å dra hjem allerede klokken halv 10. Når jeg kom hjem spiste jeg pizza og så på idol så det var egentlig bare greit at jeg dro. Sovnet sykt fort i går siden jeg var så sliten etter en lang dag, haha!
(jepp, meg i morgenkåpe som dere ser)

Hordan har din morgen vært?

Susanne♥


6 kommentarer

Frappuccino

Nå sitter jeg her sammen med Rikke, vi er begge veldig mette etter en stor kopp med nydelig frappuccino (iskaffe). Nå har vi akkurat lagt Felix sånn at han kan sove, tror vi skal se paradise hotel senere. Glemte å si at på skolen i dag hadde vi de tre siste timene til å se victoria. Når jeg kom hjem sov jeg og pakket til Rikke, noe spessielt har jeg altså ikke gjort, haha!

Hva har du gjort i dag? Like du frappuccino?

Susanne♥


9 kommentarer

Hos Rikke

Nå er jeg hos Rikke, skal sove her i natt. Vi har spiste peppes pizza og matet lillbroren hennes som heter Felix Leo. Nå skal vi bare kose oss videre. Skal sove her i natt, vi sitter nemlig barnevakt for lillebrødrene hennes. Tror vi skal lage frappechino senere så da kommer det bilder!


Hva har du gjort/skal gjøre i dag?

Susanne♥


Én kommentar

Dagen i dag

Jeg, mamma, Sara, en venninne av sara og mammaen hennes dro ut for og feire at mamma fyller 45 år i dag. Vi dro på Napoli og spiste god mat. Jeg dro hjem, men Sara od dem dro vidre til hurtigruten. Når jeg kom hjem tok jeg med en lang dusj som var utrolig deilig! Nå skal jeg se litt på tv, sitter og diskuterer med meg selv om jeg skal se paradise eller gray's. Tror jeg ser gray's og paradise i reprise på nettet eller noe!  Vil bare ha sagt det: Gratulere så mye med dagen verdens beste mamma♥

Hva har du gjort i dag?

Susanne


6 kommentarer

Outfit #12-03-2013Hei, i dag var jeg tilbake på skolebenke. Etter skolen dro jeg og Anna ned til rema for å kjøpe noen småting. Jeg kjøpte brownies siden mamma har bursdag, har akkurat spist et stooort stykke, naaam♥♥ Har også tatt noen bilder ute, var så utrolig kaldt! Skal en liten tur ut etterpå så jeg oppdaterer dere når jeg kommer hjem.6 kommentarer

Monday's

Hei, har akkurat sett en episode med the vampire diaries. Nå skal jeg starte å pugge til naturfagsprøven som vi har i morgen. Siden forje innlegg har jeg ikke gjort så mye annet enn å sett the vampire diaries (spennende liv, wohoo). Er fortsatt litt små kvalm, men tror jeg skal på skolen i morgen. Sitter i slaskeklær og koser meg med en kopp varm te, mamma og Sara har vært i Harstad i dag.  Jeg skulle egentlig også, men kvalme og 2 timers biltur er ikke akkurat perfekt match så ble hjemme.


Hvilke planer har du for dagen?

Susanne♥

 


4 kommentarer

Syk...

Hei, i dag har jeg for det meste bare vært i sengen min. I "hele" natt har jeg kastet opp og vært kvalm. Nå sitter jeg å ser the lying game, har bare to episoder igjen så skal jeg starte å se resten av the vampire diaries. Det kommer et innlegg senere, men ikke med bilder av meg, haha. Tror det blir et before I die innlegg senere :)

Hva skal du gjøre i dag?

Susanne♥


4 kommentarer

Pink cupcakes

Jeg dro til byen sammen med Ane og Anna som jeg skrev. Når vi var ferdige i byen var klokken ca. halv fem, vi fikk sitte på med en buss gratis (alt ordner seg for snille jenter!) Hos Anna bakte vi cupcakes, de var sykt mektige og jeg ble kvalm etter bare en. Skal sitte barnevakt for Leo i dag, men det er ikke noe stress han er så snill og rolig. 
Hva syntes du om bildene?

Susanne♥


7 kommentarer

Vinterfestuka

I dag er det barnasdag her i Narvik. Alle barn kler seg ut og går i tog, noen voksene gjør også det da, men i hovedsak bare barn. Toget er allerede begynnt, jeg skal til byen litt senere sammen med Ane & Anna. Barnasdag er en del av VU eller vinterfestuka en uke vi feirer hvert år her i Narvik. Da er det ikke like mye skole som vanlig og mange kler seg i gamle klær hele uken. Er ikke så lenge siden jeg kom hjem fra Rikke hvor jeg sov i natt. Har egentlig ikke så mye jeg skulle ha gjort i byen, men på dager som dette er det alltid noe å gjøre :) 

Hva skal du i dag?

Susanne♥


4 kommentarer

Kvelds kos

Som jeg skrev i forrige innlegg skulle jeg kanskje sove hos Rikke, noe jeg endte opp med å gjøre. Så nå sitter jeg sammen med Rikke på rommet hennes. Vi har sett idol, litt av senkveld og spist taco. Vet ikke helt hva vi kommer til å finne på utover kvelden, men det blir sikkert koselig. 

Hva har du gjort i dag?

Susanne♥


7 kommentarer

Finally Friday

Så herlig og vite at det er fredag! Kan ikke beskrive følelsen, denne uken har vært super stressende med mye skolearbeid. I dag hadde vi skolekino i det tre siste timene, filmen vi så heter Lincon. Det er ikke en film jeg vi anbefale hvis du vil se en artig film, slet med og holde meg våkne nesten hele filmen. Filmen så vi jo for og lære noe om USA sin borgerkrig, men jeg endte opp med å høre på musikk i mens jeg spilte på mobilen. Når jeg kom hjem laget jeg med litt mat før jeg tok turen ut for å ta bilder. Tror jeg skal sove hos Rikke senere, så det blir koselig! Hva har du gjort i dag?

Susanne♥


9 kommentarer

Outfit #07.03.2013

Nå har jeg akkurat pugget litt til en spansk-gloseprøve vi skal ha i morgen. Blir nok dusjen etter jeg har postet dette innlegget. Når jeg kom til pappa spiste vi ovnsbakt laks, noe som var kjempe godt, etter det satt jeg lenge på telefonen eller det vil si på we heart it. Jeg er avhengi det er så mange fine bilder! Har også lekt litt gjemsel med Leo i dag, eller Sara og Leo lekte i mens jeg hjalp Leo å telle. 


Genser: Bikbok                Bluse: Vero Moda

Nå skal jeg hoppe en tur i dursjen, lage meg kveldsmat og se Criminal Minds på TV2.

Hva har du gjort i dag?

Susanne♥

 


6 kommentarer

Pakking

Nå skal jeg snart til pappa, han henter meg klokken fire. Har akkurat spist litt så nå skal jeg pakke baggen min mens jeg ser den nyeste episoden av pretty little liars. Siden jeg ikke kan ha gym hadde jeg de to siste timene fri i dag noe som var deilig. I morgen har vi jobbedag hvor vi elever får jobbe med leksene og de tre siste timene skal skolen dra på kino, haha!

Hva skal du i dag?

Susanne♥


3 kommentarer

Fails

Hvis du har fulgt med på bloggen de siste dagene har du fått med det at jeg har hatt mye å gjøre. Så i stede for å bruke en masse tid på å ta noen nye bilder nå som jeg sitter og jobber med matten tenkte jeg å legge ut bilder som ikke har vært på bloggen før. F.eks. webcam bilder, fails osv. Så håper jeg dere liker innlegger.


Hvordan har din uke vært?

Susanne♥


2 kommentarer

2 dager til helg!

Nå er det endelig onsdag! Midt i uken og bare to dager til helg, gleder meg. De to siste timene på skolen i dag hadde vi valgfag og jeg har et kurs som heter mat & helse. Vi laget skjokoladekake,  gikk ikke helt etter planen.. Når vi tok den ut av ovnes så vi at den va ganske bløt i midten, men den skulle være sånn trodde vi. Når vi åpnet formen kolapset hele kaken, haha jaja det er sånn det blir minner av ikke sant? Skal til pappa om ikke så lenge og øve til matteprøven vi har i morgen, snakkes senere.


Hva skal du i dag?

Susanne♥


3 kommentarer

5.mars

Hei, i hele dag har jeg vært tappet for energi. Klarte å sovne i en time på skolen i dag, var bare i noen minutteter, men så ille er det. Skal ladde opp senere i kveld med å se en episode vampire diaries og lage meg smoothie. Har masse på timeplanen i dag også, så må nok kjappe meg litt. Skal lage middag, vaske badet, sette på en maskin med klær, skrive en søknad og melde meg og mamma på et kurs. 
Nå skal jeg opp og lage middag, så vi snakkes senere.

Hva skal du i dag?

Susanne♥


4 kommentarer

Kino

Nå drar jeg på kino sammen med Ane og Anna. Eller det vil si den starter ikke før klokken 21:00. Vi skal se Victoria, drar egentlig for å se Jakob Oftebro han er utrolig kjekk!!! Er faktisk ferdig med naturfags oppgaven noe jeg aldri trodde jeg skulle klare når jeg satt meg ned med den etter middag. Nå må jeg lage meg litt mat sånn at jeg slipper og sulte under filmen. 
Genser- Cubus       Bukse- Bikbok         Armbånd- H&M og Bikbok

Har du sett filmen Victoria?

Susanne♥6 kommentarer

Mandager asss

Hei. Denne mandagen har vært ganske ræva! Startet dagen med å forsove meg, hadde ikke nok mat på skolen og nå må jeg øve til et naturfags fremlegg... Ja, helvetes start på uka eller hva? Etter skolen kom jeg hjem og laget meg kyllingsalat, tok ikke bilde med kamera og jeg klarer heller ikke og overføre bilder fra telefonen til pcen min. Det kommer outfit bilder senere, må spare noe til etterpå sånn at jeg kan blogge om noe litt interessant, haha. Vet ikke helt hva jeg skal gjøre senere. Hvis Ane og Anna drar på kino blir jeg med dem, hvis ikke tror jeg det blir ekstra pugging og smoothie.Aner heller ikke hvorfor skriften er mindre noen plasser i teksten?!
Hvilke planer har du i dag?

Susanne♥


9 kommentarer

Hjemme spa

Siden jeg av en eller annen grunn synes synd på meg selv i dag bestemte jeg meg for og ha et aldri så lite hjemme spa. Etter at jeg kom ut av dursjen tok jeg hårmaske, ansiktsmaske, lakket neglene mine, tok selvbruner og fant ut hva jeg skal ha på meg i morgen. Skal også få mamma til og skifte på lakenet mitt sånn at jeg kan legge meg i rent sengetøy. Kan ikke beskrive følelsen av rent sengetøy etter en varm dursj, det er helt sykt deilig! 


Tok bare ansiktsmake på den nedre delen av ansiktet siden det lukte helt forferdelig, haha!

Hva har du gjort i dag?

Susanne♥


3 kommentarer

Sen morgen

Dagen i går ble ikke helt som planlagt, dro til Marie en tur. Vi gjorde egentlig ikke så mye, snakket, spiste popcorn og så litt på Tv. Veldig lenge siden vi hadde funnet på noe så det var koselig. Dro rundt ni og var vell hjemme ca. klokken 2. Våknet ganske sent i dag så har ennå ikke fått spist frokost. Ville ha opp et innlegg før klokken ble halv tre. Sitter i pysjen som dere ser på bilde og sjokkerende nok ser jeg The vampire diaries, haha.Hva gjorde du i går?

Susanne♥


Én kommentar

Tv-serie

Nå sitter jeg her i joggeklær og koser meg. Deilig med en hel lørdag hvor jeg vet at jeg ikke skal noen plass og kan slaske rundt hele dagen. Anbefaler alle som kjeder seg til og starte og se The vampire diaries! Serien er helt utrolig bra, jeg kan ikke understreke det nok. Føler denne bloggen er på grensen til og bli en fan-blogg av The vampire diaries, haha. Før jeg startet å se på serien så to av mine beste venninner på den Anna og Ane. Jeg trodde det var noe sånn Harry Potter opplegg. Klare ikke de filmene, det går en grense på hvor mye man skal klare å forestille seg i løpet av en film. Serien er definitivt mye tull og tøv, men siden det er vanlige mennesker med i den klarer i allefall jeg å sette meg inn i den. Så nå er det eneste jeg håper på er at det fins vampyrer like kjekke som de i serien her i verden...Tulle bare, haha. Mye annet har jeg ikke gjort , men jeg har tatt noen bilde for dere.


Jeg så de to første sesongene på netflix og resten ser jeg HER!


Har du sett serien? Hva synes du om den?

Susanne♥


2 kommentarer

Lunsj

Hei. Var ganske koselig i går sammen med Rikke, vi la oss ganske sent og jeg sovnet med en gang. De vi passet i går vekte oss rund klokken halv tolv og var så søte! Satt sammen med oss når vi sminket oss og de hadde 10.000 spørsmål, haha. Når jeg kom hjem så jeg Marit Bjørgen ta førsteplassen og laget meg god lunsj, tacosalat.


Ser ganske heselig ut på bildet, men smaker utrolig godt. Nå sitter jeg i nede på rommet mitt og skal skru på en episode av The Vampire Diaries. Har ingen planer for i kveld tror jeg skal holde meg hjemme, har litt vondt i halsen...

Hva skal du gjøre i dag?

Susanne♥


4 kommentarer

Babysitting

Etter jeg skrev forrige innlegg ringte Rikke meg og lurte på om jeg ville sitte barnevakt sammen med hennes. Så her sitter jeg og Rikke barnevakt for ungene til søkenbarnet hennes. Når vi kom satte vi oss ned og tok noen bilder. Vi har ikke noe bestemt vi skal gjøre senere, men garantert se film eller noe. Vi skal sove her i natt så det blir koselig!
Hva skal/har du gjort i dag?

Susanne♥


10 kommentarer

Fin fredag

Jepp, stjelte overskrifta fra det programmet som gikk på tv for noen år siden. Kan godt hende det fortsatt går, men det aner jeg ikke. Vi startet skoledagen med 4 timers norsk skolestil noe som går helt fin, bedre enn å ha vanlig time i allefall! I dag fikk vi også fri sistetimen, to dager på rad HELDIGE! Har sett litt på langrenn stafetten etter at jeg kom hjem, men så dro jeg ut for og ta bilder. Er helt sykt deilig ute nå, solen skinner og himmelen er knall blå. Er veldig kaldt da, men jeg overlevde.

Hva har du gjort i dag? Noen planer?

Susanne♥


4 kommentarer

Rain day

I dag når jeg kom hjem fra skolen satte jeg med ned i sengen med pcen. Onsdager er definitivt min slaskedag! På onsdager kommer alle de nye episodene av tv-showene jeg ser ut, Pretty Little Liars, The Lying Game, The Vampire Diaries osv. Så mine onsdager tilbringes ofte i sengen med pcen i fanget. Var så flink og laget middag i dag også, men nå var det ovnsbakt laks på menyen. Vet at bildene har vært dårlig i det siste, men det regner og blåser sånn her i Narvik at jeg kan ikke ta bilder ute...Hva har du gjort i dag?

Susanne♥


3 kommentarer

Mesterkokk!

I dag laget jeg middag for familien, mamma hadde kjøpt inn til wok så da ble det wok! Sara er litt fornermet siden jeg skrev i går at jeg var i byen sammen med mamma og ikke nevnte henne. Så nå vet dere at jeg mamma og Sara var i byen, haha. Etter skolen i dag hadde jeg konferanse time gikk veldig bra, har jo ikke akkurat vært så mye på¨skolen at det gjør noe... Nå sitter jeg og spiset Ben and Jerry's Chocolate Fudge Brownie icecream, naaam♥
Hva har du gjort i dag? Noen planer?

Susanne

 


6 kommentarer

Taco

Hei! Har akkurat kommet hjem fra Rikke eller det er snart to timer siden jaja. Vi hørte på musikk, laget taco, koste med Linni som er hunden til Rikke, men nå skal jeg opp og spise kveldsmat...Jepp jeg kan aldri få nok mat, haha.


Hva har du gjort i dag?

Susanne♥


7 kommentarer

Siste dag..

Hei. Stod opp sent i dag, eller sent i forhold til de tre siste dagene. Våknet klokken tolv og fikk ikke mere enn en halvtime på meg før vi dro til bestemor. Vi så på fotballkamp og spiste kake. Nå driver jeg og pakker, skal tilbake til mamma i dag. Når jeg har pakket ferdig er det vell mat, vi skal spise pinnekjøtt. Deretter skal jeg vaske badet og dra til Rikke for og spise taco. 2 middager JEG klager ikke! Mamma kommer vell og henter meg rundt klokken 10, sykt trist å tenke på at i dag er SISTE DAG MED FERIE :(

Hva har du planlagt for i dag?

Susanne♥


7 kommentarer

P!nk

Siden det forje innlegget var forhåndskrevet så tenkte jeg og slenge inn et mere up to date innlegg. Jeg sitter nå å ser på The Vampire Diaries som vanlig. Skiftet til joggebukse med engang jeg hadde kommet hjem så er veldig komfortabel akkurat nå.  Som skrevet i det forje innlegget kommer jeg mest sannsynelig ikke til å gjøre noe spennende i kveld. Skal spise mosakka med familien, men bortsett fra det ingenting. Tror jeg skal være sammen med Rikke og Vilde i morgen♥

Likte du bildet?

Susanne♥

 


8 kommentarer

Dagen i dag

Hei! I dag har jeg vært i byen sammen med Anja, vi gikk på cafe og hun shoppet litt. Når vi var ferdig i byen dro vi en tur innom Tina for og hente en genser hun hadde lånt hos meg. Vi skulle egentlig bare innom en snartur, men endte opp med og prate i ca. 1 timen som var utrolig koselig ♥ Deretter gikk jeg og Anja hjem til meg og tok noen bilder ute! Etter Anja dro sovnet jeg en liten time. Har sett senkveld og spist pizza med familien, hvis du ikke så kveldens episode av senkveld duellen gikk du virkelig glipp av noe! Har aldri ledd så mye i mitt liv!


Hva har du gjort i dag?

Susanne♥


7 kommentarer

Video kommer!

Hei, nå sitter jeg og ser på The Vampire Diaries mens jeg drikker en kopp med varm solbærtoddy. Rikke dro hjem i 2-3 tiden og jeg dro til pappa rundt klokken 3. Tror jeg skal sitte barnevakt for Leo litt senere,men er ikke helt sikker på hva som kommer til og skje senere i dag. Jeg og Rikke filmet inn en video i går, tror den kommer i kveld eller i morgen alt etter når den blir lastet opp til YouTube. Vi filmet en video som heter BestfriendTAG, det er 20 spørsmål som vi svarte på. Del 1 kommer på Rikke og Helene sin blogg og del 2 her på min.
Jeg er forresten med i en konkurranse om og vinne en parfyme fra Escada så hvis du har blogg kan du melde deg på HER! 

Hva skal du resten av dagen i dag?

Susanne♥

 

esc13che

Én kommentar
Stikkord:

Nytt hår!

Her er endelig resultatet av stripingen + noen bilder fra dagen. Er sammen med Rikke akkurat nå, hun skal kanskje sove her i natt. Vi skal spille inn en videoblogg senere så gled dere til den, tror den kommer i løpet av morgendagen. Hva synes du om håret? Ser du forskjell?

Susanne♥


3 kommentarer

God Morgen

Våknet i dag med "nytt hår". Ble faktisk veldig mye lysere enn jeg ville ha det, men er VELDIG fornøyd! Når vi skylte fargen ut så det nesten hvitt ut. Haha, høres ut som jeg har farget håret hvitt, men det er bare lyst blond ikke i nærheten av platinablond engang.  Bilder med resultatet kommer senere når jeg har fått av meg pysjamasen! Vi våknet i dag til bollene som vi bakte i går og kakao med krem, NAM♥ 


Hva skal du i dag?

Susanne♥


3 kommentarerHei! Jeg heter Susanne er 15 år og bor i Narvik. På bloggen min kan du lese om hverdagen min, outfits og det som faller meg inn. Håper du liker bloggen min. susannehagen_blogg@hotmail.comhits