Innkjøp

I forgårs kom også Marie (Søskenbarn) hit til Mo. Så de siste dagene har det som forutsett blitt litt shopping på oss. Det er ganske mye salg rundt omkring og mye fint i butikkene så jeg har selvfølgelig svidd av litt penger. Nå er vi nok en gang på tur til byen...

Genser- Urban      Bukse- Cubus      T-Skjorte- Cubus      Lue- Bikbok      Neglelakk- Isadora & Maybeline      Topp- Bikbok      Sko- Økonomisko

Hva synes du om innkjøpene?

Susanne♥


15 kommentarer

Seneste innkjøp

Dagen i går gikk til å sitte i bilen i over 7 timer. Så nå er jeg endelig kommet frem til Mo i Rana og søskenbarnet mitt. Una dro på jobb i dag tidlig klokken ti og nå er jeg på vei ned for å møte hun. Ønsk meg lykke til, håper jeg finner veien. De siste dagene har det vært mye salg i butikkene + at mamma har vært en tur i Spania og kjøpte meg litt der. 

1.Spania

2.Lindex

3&4. Spania

Resten er fra Bikbok

Noe du selv kunne tenkt deg?

Susanne♥
 


6 kommentarer

Nytt innkjøp

I dag har jeg vært sammen med Anja og Charlotte i byen. Kjøpte meg en ny leppestift, eller vet ikke helt hva det er..haha! Kjøpte den på H&M for 70kr og jeg har fargen sugar crush.


Har du prøvd denne før?

Susanne♥


4 kommentarer

Sommer plagg!

Som sagt var jeg på posten i dag å hentet en pakke med noen klær jeg hadde bestil fra tobi.com. Har skjedd noe feil med bestillingen så bare 2 av de 4 tingene jeg bestillte kom. Skal bestille de to andre senere i dag så alt ordner seg! Det som kom i pakken var to topper, men jeg likte ikke hvordan den ene satt på meg, tror jeg blir å gi den bort eller kanskje sende den tilbake. Siden Anja og Charlotte som er to av mine bestevenner er i syden akkurat nå er dette det nærmeste jeg kommer dem og sommer følelse, haha! Legger med link til siden hvis dere vil se hva dem har HER!Hva synes du om toppen?

Susanne♥


4 kommentarer

New in: Studded shorts

I går var jeg i byen sammen med Ane Vilde og Rikke. Siden det var 50% på bikbok kjøpte jeg meg en shorts som jeg lenge har sett på. Synes shortsene på bikbok er så dyre så elsker når de har salg på dem! 


Hva synes du?

Susanne♥


10 kommentarer

Bestilt!

Nå har jeg akkurat bestillt noen varer fra en amerikansk nettside som heter tobi.com. Elsker så mye av de tingene på siden, ville bare bestille alt! Tobi.com har en kupong som gjør at første gang du bestiller får du 50% på hele kjøpet noe som er supert siden jeg ikke liker å bruke så mye penger. På de 2 øverste bildene bestillte jeg overdelene og de 2 nederste bildene bestillte jeg skjørtene!

Noe du likte?

Susanne♥


6 kommentarer

New in: Army jacket

Nå er jeg akkurat kommet hjem fra byen. Først dro jeg sammen med Tina og Benedikt så møtte vi på Rikke deretter kom Anja en tur. Vi endte opp på en cafe hvor vi satt og snakket, var sikkelig koselig! Skal på Rallarock senere sammen med de jeg nettopp nevnte + noen flere så det blir gøy. Etter at jeg hadde vært i byen sammen med dem kom mamma og hentet meg, vi dro opp på storsenteret for å handle litt småting. Cubus hadde 40% på alt grønt så mamma slo til å kjøpte meg en vår jakke. Kjøpte også noen andre småting som du ser nedenfor.


Hva synes du om innkjøpene?

Susanne♥

 


24 kommentarer

New in

Dro til byen sammen med mamma som jeg sa i forje innlegg. Kjøpte en delt ting, eller det vil si mamma kjøpte det til meg, takk mamma♥♥ 
Hva synes du om innkjøpene?

Susanne


9 kommentarer

Nelly want's


Nr.1 HER! Nr.2 HER! Nr.3 HER!


Nr.1 HER! Nr.2 HER! Nr.3 HER!

Hei! I dag har jeg vært på fagernes og sett på Anja gå på skøyter. Det var utrolig kaldt ute, men hun va skikkelig flink! Har akkurat kommet hjem fra butikken, snakkes sikkert senere.

Hva har du gjort i dag?

Susanne♥


6 kommentarer

Innkjøp 19.02.2013

Hei. Har akkurat kommet hjem fra byen, kjøpte noen småting som jeg tenkte å vise. Planen resten av kvelden er, vi skal på butikken sånn at Una får kjøpt seg mat til turen hjem i morgen, bake boller som vi skal spise til kvelds, stripe håret mitt og så skal vi se Grey's Anatomy. Kjøpte også et par øredobber, men bildene ble så stygge så legger ikke de ut... Una har også lagt ut innkjøpene sine HER!

Kjøpt noe fint i det siste?

Susanne♥


4 kommentarerHei! Jeg heter Susanne er 15 år og bor i Narvik. På bloggen min kan du lese om hverdagen min, outfits og det som faller meg inn. Håper du liker bloggen min. susannehagen_blogg@hotmail.comhits