Walk-in closet

Som jeg lovte i forrige innlegg skal jeg vise dere mitt klesskap. Vi hadde et tomt rom i kjelleren som ingen brukte til noe spessielt. Jeg bestemte meg da for og pusse det opp og gjøre det om til et walk-in closet.  Har alltid hatt en drøm om å ha et walk-in closet, har ikke alle jente-jenter det?! Rommet var før grønt (æsj!) stativene er fra jysk det er også kleshengerne.

15 kommentarer

Mye å se fram til!

I de neste måndene som kommer er det mye som skjer, jeg tenkte å holde dere oppdatert på hva jeg skal gjøre de neste måndene. Alt er ikke 100% sikkert ennå, men rundt 80.

April:Jeg skal til Oslo sammen med mamma, Sara og Ane hvor vi skal dra på Justin Bieber konserten den 18.april. Rikke var såååå snill å fikset oss Golden Circle som er rad 2 fra scenen! Anna skal også så vi blir å møte henne og shoppe sammen. Gleder meg ikke så sykt til selve konserten pga alle de hylende og skrikende jentene, men det blir en opplevelse for livet. Gleder meg mest til og shoppe i Oslo sammen med Anna og Ane.

Mai:


Mai blir det gjenforening med disse jentene. Marie (i midten) skal konfirmeres! Så da reiser vi ned til Trondheim for å feire henne. Gleder meg sykt til å treffe alle i familien igjen + at Una kan hjelpe meg med nye tips og triks om både blogging og kameraet mitt, haha. Blir alltid mye sladder og gode frokoster når vi søskenbarna er samlet ♥

Juni:


Juni bærer turen til Stocholm hvor hele 10 ende trinnet skal på klassetur. Gleder meg ekstremt mye til sene netter på et hotelrom sammen med mine aller bestevenner. Vi skal shoppe og gjøre masse aktiviteter så det blir sikkert et minne for livet. Tror vi skal være der i hele fem dager så det er virkelig noe jeg ser frem til!

Skal kanskje til Oslo under norway cup, men der er ingenting planlagt ennå så får bare vente og se. Hvis vi finner tid i løpet av sommeren kan det hende vi tar oss turen til et varmere støk, men igjen ingenting planlagt alt er bare tanker enn så lenge.

Hva ser du frem til?

Susanne♥


4 kommentarer

Before I die

Har vært hjemme fra skolen siden jeg var ekstremt kvalm når jeg våknet i dag. Alt er mye bedre nå, har sminket meg og tatt på litt mer normale klær, da føler jeg meg straks mye friskere. Lovte at jeg skulle skrive et before I die innlegg i går, men hadde ikke noe motivasjon til og sette meg ned med pcen og lete på nett. I fjor laget jeg meg en liste med 50 ting jeg skal prøve å oppnå før jeg dør. Vet ikke helt hvor den er nå, men at jeg har den en plass på rommet er jeg sikker på. Alle de bilden som er nedenfor er på den listen.


Kommer sikkert en del 2 en dag jeg er syk eller har dårlig tid.

Hva står på din "bucket-list?"

Susanne♥


2 kommentarer

Inspirasjon #1

 

Hvil du ha tattovering? Hvorfor/hvorfor ikke? 

Susanne♥


4 kommentarerHei! Jeg heter Susanne er 15 år og bor i Narvik. På bloggen min kan du lese om hverdagen min, outfits og det som faller meg inn. Håper du liker bloggen min. susannehagen_blogg@hotmail.comhits