Bursdag

Nå er jeg i bursdag til bestemoren min. Tenkte å oppdatere dere... Er ikke så mye annet og gjøre. Nesten bare godt voksne her så det er begrenset hvor artig det kan bli. Den possitive siden er at Leo er her og det er god mat og kake.

Bilde av meg med Leo er gammelt.


Ingen kommentarer

Operasjonen

Har vært hjemme nå en god stund. På mandag begynnte jeg på skolen igjen. Klare og gjøre det meste normalt, men det er fortsatt veldig slitsomt å gjøre helt vanlige ting. Bloggingen kommer til og være litt frem og tilbake. Jeg blogger de dagene jeg har energi til det og føler for og blogge. Har ikke tatt noen bilder i det siste. Bildene under er fra før og etter operasjonen.Sånn så ryggen min ut før operasjonen...Siste bildet er fra før operasjonen. Fint outfit. 

 


Ingen kommentarer

Oslo

Nå er klokken kvart over fire. Pappa kommer klokken ti over halv fem har ikke sovet mere enn en halv time. Pratet med Rikke på alle bildene. Hun skulle lage seg mat og var liveredd for å gå rundt i huset alene (pyse). Haha, neida hun fikk ikke sove. 
Vi snakkes sikkert når jeg lander ♥


Én kommentar

Klar til avreise

Dagen har gått til og pakke alt jeg trenger. Hvis du ikke har lest det før på bloggen skal jeg til Oslo. Gledere meg til og dra. Håper jeg får morgendagen til litt shopping og at jeg ikke trenger og ligge inne på sykehuset hele tiden. Gruer meg egentlig ikke til operasjonen pga at jeg ikke vet va jeg skal grue meg til. En venninne av mamma + bestemor og bestefar var innom en tur og sa hade. Pappa kommer i morgen klokken ti over halv fem og henter oss. Skal klare og slenge inn et innlegg før jeg drar av gårde. Jeg tar ikke med kamerastativ eller fjernutløser til Oslo. Bloggingen kommer til og være dårlig. Kommer heller ikke å fokusere på og blogge siden jeg kommer til og se ut som et helvete! Det eneste jeg har pakket er joggebukse og hettejakker. Kunne heller ikke ha pakket noe annet siden alt stramt kan irritere operasjonssåret. Reiser jo i vanlige klær da.Hvis du har noen ideer til innlegg som jeg kan poste mens jeg er der nede. Som ikke innkluderer at jeg tar bilde av megselv så legg gjerne igjen en kommentar.

 


Ingen kommentarer

Gårdagen

Sa vell egentlig at jeg skulle komme med et innlegg igår, men kom ikke hjem før klokken halv 2. Jeg og Ane bestemte oss for og dra opp til henne for og lage taco og kose oss. Vi spiste og koste oss og når klokken var ca halv 1,  bestemte vi oss for og gå en tur med hunden til Ane. Så da gikk vi tur i en times tid. Det var kaldt, men koselig. Skulle egentlig ut og spise i dag, men Ane er litt forkjølet så jeg kan ikke. Hvis jeg blir syk kan jeg nemmelig ikke opereres. 


Hva skal du idag?


Ingen kommentarer

Laurdag

Nå sitter Ane og ser på meg blogge, så skal være rask. Vi har laget kokoskonfekt, haha. Kommer bilder senere. Håper dere får en koselig lørdag og jeg klarte og overtale Ane med på et bilde, men det er ikke akkurat så mye av henne dere ser. 

Snakkes seinere♥3 kommentarer

Outfit

Hei! Sa jo egentlig at jeg ikke orket og hente pcen min hos pappa før i morgen, men fikk litt vondt i hodet så da var det greit å gå seg en tur ut. Så her kommer outfit + noen bilder jeg tok på skolen. Dekslene er enda en julegave, haha.

Anja♥

Hva har du gjort i dag?


6 kommentarer

Oppdatering

Hei! Klarte ikke ta med pcen fra pappa, haha. I dag fikk jeg kamerastativet og fjerkontrollen i posten. Skal hente pcen i morgen, men gidder ikke nå. Har tatt outfit bilder som kommer i morgen når jeg har fått pcen hjem. Skal forresten til Oslo på mandag. Da kommer bloggingen til og være dårlig skal nemmelig operere ryggen. Skal være i Oslo ca 10 dager og så må jeg ligge hjemme i 1-2 uker. Kan sikkert slenge inn et innlegg her og der hvis jeg klarer.


3 kommentarer

Video: Julegaver

Hei! I går spurte jeg om dere ville se julegavene jeg fikk. Siden dere ville det filmet jeg videoen og jeg har ikke orket og redigere den.  I dag fikk jeg ennå en gave på skolen og så hvis Benedikte husker gaven får jeg en til i morgen så da kan jeg lage et eget innlegg. Skoledagen var TØFF! Jeg har ikke sovet et sekund i natt så første halvdel av dagen hadde jeg skikkelig mye energi fordi jeg var overtrøtt, men siste halvdel klarte jeg nesten ikke holde øynene åpen... Men, men blir sikkert ikke noe bedre i morgen. 

PS: Skrev innlegget sent i går kveld, men videoen var ikke klar på youtube før nå så derfor er det jeg har skrevet ↑ litt ute av sammenheng-

Det å sette seg ned foran et kamera alene og prate til seg selv er noe av det kleineste jeg noen gang har gjort. Huff!

Håper du likte videoen!


Én kommentar

Julegaver?

Jeg sitter nå og kjeder meg. Siste dagen av ferien og jeg har ikke planer om og gjøre noen annet enn å ta livet med ro. Hvis dere har lyst tenkte jeg at jeg kunne lage en video av julegavene jeg fikk. Så hvis det er noe du er interessert i så kan jeg det. Bare legg i gjen en kommentar, så skal jeg få ordent det forhåpentlig vis i morgen. 


Hva har du/ skal du idag?♥


4 kommentarer

Nyttårsaften

God nytt år! Håper du hadde en koselig kveld i går. Jeg hadde noen venner på besøk i går. Vi hørte bare på musikk og pratet. Når klokken var 23:50 fant vi plutselig ut at vi skulle gå ned til torget for og se på rakettene der, så vi små sprang ned. Tok ikke med kameraet så har ingen rakettbilder. Når vi gikk hjem møtte vi på noen kompiser. Rikke har sovet her i natt. Pappa har bursdag så måtte opp klokken halv 3 for og dusje og stelle meg før jeg dro ned til han og feiret med kake. Nå sitter jeg hjemme og gleder meg til Grey's Anatomy som starter snart.

Koselig i går?


5 kommentarerHei! Jeg heter Susanne er 15 år og bor i Narvik. På bloggen min kan du lese om hverdagen min, outfits og det som faller meg inn. Håper du liker bloggen min. susannehagen_blogg@hotmail.comhits