Ukens spørsmål #1

Kan du ha sminkevideo?

Hmm... blir helt sykt kleint, men kan sikkert det ja.

Hvor gammel er du?

Jeg er 15 år og fyller 16 den 20.juli.

Kan du og Rikke ha må gjøre video sammen?

Haha, ja kan vi sikkert. Jeg er med hvis hun er med!Kan du ha måndens fav video en gang hver måned?

Tror ikke jeg gidder en gang i måneden og spessielt ikke på video, men kan det av og til :)

Hvor er buksen fra? :)

Buksen er i fra Cubus.


Noe du vil vite til neste gang?

Susanne♥


2 kommentarer

Outfit #28-02-2013

Så herlig å få fri i siste timen i dag, dro rett hjem og laget med to brødskiver med nugatti nam♥ Skal til pappa i dag og sove overt til i morgen så han kommer og henter meg litt over fire. I går så jeg igjennom kommentarene mine og samlet opp noen spørsmål som har blitt spurt. Så hvis det er noe du lurer på er det bare å spørre. Kommer til og poste et ukensspørsmål innlegg senere så du har god tid!


Noen spørsmål du lurer på om meg eller noe jeg har lagt ut på bloggen?

Susanne


3 kommentarer

Rain day

I dag når jeg kom hjem fra skolen satte jeg med ned i sengen med pcen. Onsdager er definitivt min slaskedag! På onsdager kommer alle de nye episodene av tv-showene jeg ser ut, Pretty Little Liars, The Lying Game, The Vampire Diaries osv. Så mine onsdager tilbringes ofte i sengen med pcen i fanget. Var så flink og laget middag i dag også, men nå var det ovnsbakt laks på menyen. Vet at bildene har vært dårlig i det siste, men det regner og blåser sånn her i Narvik at jeg kan ikke ta bilder ute...Hva har du gjort i dag?

Susanne♥


3 kommentarer

Video: Februar favoritter!

Fikk et spørsmål om og lage måndens favoritt video så her er den! Dette er ikke noe jeg kommer til og gjøre ofte, men de måndene jeg har noe og vise og har tid.

SETT TANNHJULET PÅ 1080p FOR BEDRE KVALITET :)

Leppestift - Maybeline New York (hollywood red, 540)

Leppebalm - Sleek Poutpolish (frosting)

Blush - Makeupmekka link HER! (hush pink)

Lipgloss - H&M (fabulous I am)

iPhone deksel nr.1 - Spaceword

iPhone deksel nr.2-  Amazon.com direktelink til dekselet HER!

Selvbruner- St. Moriz instant self tanning mousse

Parfyme - ?

Håndkrem - Kremmerhuset (papaya)

Hånddesinfeksjon - The body shop (satsuma hand cleansing gel)

Ansiktsrens - Soap and Glory (3-in-1 daily-detox vitamin C facial wash)

Sminkefjerner - L'oreal Paris (dermo-expertise)

Hårkur- Swartzkopf Gliss total repair

Pysjamas - H&M

Bukse - Bikbok Flex

Sanger:

I would - Justin Bieber

Take it home - Johnny Ruffo

Thrift shop - Macklemore & Ryan Lewis

Wish U were here -  Cody Simpson feat Becky. G

Troublemaker - Olly Murs & Flo Rida

 

 

 

 


3 kommentarer

Mesterkokk!

I dag laget jeg middag for familien, mamma hadde kjøpt inn til wok så da ble det wok! Sara er litt fornermet siden jeg skrev i går at jeg var i byen sammen med mamma og ikke nevnte henne. Så nå vet dere at jeg mamma og Sara var i byen, haha. Etter skolen i dag hadde jeg konferanse time gikk veldig bra, har jo ikke akkurat vært så mye på¨skolen at det gjør noe... Nå sitter jeg og spiset Ben and Jerry's Chocolate Fudge Brownie icecream, naaam♥
Hva har du gjort i dag? Noen planer?

Susanne

 


6 kommentarer

New in

Dro til byen sammen med mamma som jeg sa i forje innlegg. Kjøpte en delt ting, eller det vil si mamma kjøpte det til meg, takk mamma♥♥ 
Hva synes du om innkjøpene?

Susanne


9 kommentarer

Outfit #25-02-2013

Hei, tenkte bare å poste et innlegg av det jeg har på meg i dag siden jeg ikke har gjort noe. Kom hjem fra skolen og spiste Ben and Jerry's chocolate fudge brownie icecream i mens jeg så på the vampire diaries, og etter det spiste vi middag og jeg ser fortsatt på the vampire diaries...Jaa, jeg vet jeg er avhengi! Tror jeg skal til byen en tur senere sammen med mamma og kjøpe noen småting, men er ikke sikker.
Hva har du gjort i dag? Har du et outfit innlegg på bloggen jeg kan skjekke ut?

Susanne♥


3 kommentarer

Taco

Hei! Har akkurat kommet hjem fra Rikke eller det er snart to timer siden jaja. Vi hørte på musikk, laget taco, koste med Linni som er hunden til Rikke, men nå skal jeg opp og spise kveldsmat...Jepp jeg kan aldri få nok mat, haha.


Hva har du gjort i dag?

Susanne♥


7 kommentarer

Siste dag..

Hei. Stod opp sent i dag, eller sent i forhold til de tre siste dagene. Våknet klokken tolv og fikk ikke mere enn en halvtime på meg før vi dro til bestemor. Vi så på fotballkamp og spiste kake. Nå driver jeg og pakker, skal tilbake til mamma i dag. Når jeg har pakket ferdig er det vell mat, vi skal spise pinnekjøtt. Deretter skal jeg vaske badet og dra til Rikke for og spise taco. 2 middager JEG klager ikke! Mamma kommer vell og henter meg rundt klokken 10, sykt trist å tenke på at i dag er SISTE DAG MED FERIE :(

Hva har du planlagt for i dag?

Susanne♥


7 kommentarer

P!nk

Siden det forje innlegget var forhåndskrevet så tenkte jeg og slenge inn et mere up to date innlegg. Jeg sitter nå å ser på The Vampire Diaries som vanlig. Skiftet til joggebukse med engang jeg hadde kommet hjem så er veldig komfortabel akkurat nå.  Som skrevet i det forje innlegget kommer jeg mest sannsynelig ikke til å gjøre noe spennende i kveld. Skal spise mosakka med familien, men bortsett fra det ingenting. Tror jeg skal være sammen med Rikke og Vilde i morgen♥

Likte du bildet?

Susanne♥

 


8 kommentarer

Nelly want's


Nr.1 HER! Nr.2 HER! Nr.3 HER!


Nr.1 HER! Nr.2 HER! Nr.3 HER!

Hei! I dag har jeg vært på fagernes og sett på Anja gå på skøyter. Det var utrolig kaldt ute, men hun va skikkelig flink! Har akkurat kommet hjem fra butikken, snakkes sikkert senere.

Hva har du gjort i dag?

Susanne♥


6 kommentarer

Dagen i dag

Hei! I dag har jeg vært i byen sammen med Anja, vi gikk på cafe og hun shoppet litt. Når vi var ferdig i byen dro vi en tur innom Tina for og hente en genser hun hadde lånt hos meg. Vi skulle egentlig bare innom en snartur, men endte opp med og prate i ca. 1 timen som var utrolig koselig ♥ Deretter gikk jeg og Anja hjem til meg og tok noen bilder ute! Etter Anja dro sovnet jeg en liten time. Har sett senkveld og spist pizza med familien, hvis du ikke så kveldens episode av senkveld duellen gikk du virkelig glipp av noe! Har aldri ledd så mye i mitt liv!


Hva har du gjort i dag?

Susanne♥


7 kommentarer

Video: Bestfriend TAG

Her er videoen jeg lovet i går. Del 1 er på Rikke sin blogg som du kan se HER!  Trykk på det tannhjulet og på 1080p for best kvalitet!

Likte du videoen?

Susanne♥


 7 kommentarer

Video kommer!

Hei, nå sitter jeg og ser på The Vampire Diaries mens jeg drikker en kopp med varm solbærtoddy. Rikke dro hjem i 2-3 tiden og jeg dro til pappa rundt klokken 3. Tror jeg skal sitte barnevakt for Leo litt senere,men er ikke helt sikker på hva som kommer til og skje senere i dag. Jeg og Rikke filmet inn en video i går, tror den kommer i kveld eller i morgen alt etter når den blir lastet opp til YouTube. Vi filmet en video som heter BestfriendTAG, det er 20 spørsmål som vi svarte på. Del 1 kommer på Rikke og Helene sin blogg og del 2 her på min.
Jeg er forresten med i en konkurranse om og vinne en parfyme fra Escada så hvis du har blogg kan du melde deg på HER! 

Hva skal du resten av dagen i dag?

Susanne♥

 


Én kommentar
Stikkord:

Nytt hår!

Her er endelig resultatet av stripingen + noen bilder fra dagen. Er sammen med Rikke akkurat nå, hun skal kanskje sove her i natt. Vi skal spille inn en videoblogg senere så gled dere til den, tror den kommer i løpet av morgendagen. Hva synes du om håret? Ser du forskjell?

Susanne♥


3 kommentarer

God Morgen

Våknet i dag med "nytt hår". Ble faktisk veldig mye lysere enn jeg ville ha det, men er VELDIG fornøyd! Når vi skylte fargen ut så det nesten hvitt ut. Haha, høres ut som jeg har farget håret hvitt, men det er bare lyst blond ikke i nærheten av platinablond engang.  Bilder med resultatet kommer senere når jeg har fått av meg pysjamasen! Vi våknet i dag til bollene som vi bakte i går og kakao med krem, NAM♥ 


Hva skal du i dag?

Susanne♥


3 kommentarer

Innkjøp 19.02.2013

Hei. Har akkurat kommet hjem fra byen, kjøpte noen småting som jeg tenkte å vise. Planen resten av kvelden er, vi skal på butikken sånn at Una får kjøpt seg mat til turen hjem i morgen, bake boller som vi skal spise til kvelds, stripe håret mitt og så skal vi se Grey's Anatomy. Kjøpte også et par øredobber, men bildene ble så stygge så legger ikke de ut... Una har også lagt ut innkjøpene sine HER!

Kjøpt noe fint i det siste?

Susanne♥


4 kommentarer

Byen!

Nå stikker jeg og Una til byen for å shoppe litt. Jeg skal stripe håret mitt i dag, siden vi ikke fikk tid i går. Kommer bilder senere. Har ryddet i walk-in closete mitt i dag, bortsett fra det har vi ikke gjort så mye!Hvilke planer har du i dag?

Susanne♥


Én kommentar

Vellykket mandag!

Vet at jeg har sagt at Una, søskenbarnet mitt er her, men aldri lagt ut bilde av henne. Vi bestemte oss i sted for å ta bilder sammen, for Una tar som regel bilder til sin egen blogg som du kan besøke HER! Intervjuet med Explorius gikk bra, og hun jeg pratet med var veldig hyggelig. Intervjuet tok litt under 2 timer så når det var ferdig laget vi pitapizza. Overall en vellykket mandag!

Har du hatt en fin dag?

Susanne♥

 


2 kommentarer

Cookies

Har litt dårlig tid, intervjuet starter klokken 5 og jeg har ikke begynnt og ordne meg ennå. Blir ganske stress tror jeg! Jeg og Una sto opp ganske sent i dag, men vi våknet tidlig. Er helt hektet på et spill som heter 4 pics 1 word. Du får se fire bilder og så har de alle en ting til felles og det er ordet du skal komme frem til. Startet i morges og er allerede på level 197. Vi snakkes senere nå MÅ jeg kjappe meg!

Hva skal du i dag?
Susanne♥


2 kommentarer

2.året i USA?

Hei. I morgen skal jeg på intervju med Explorius som er et reiseselskap for de som vil være utvekslingsstudent. Jeg søkte på intervjuplass for over en uke siden, har veldig lyst å ta 2.året i USA. Det hadde vært en drøm! Er jo ikke sikkert jeg kommer med, men har veldig lyst. Helt siden jeg var 9 år har jeg hatt lyst til å dra. I morgen tror jeg vi tar en tur til byen for og kjøpe inn det vi trenger for å stripe håret mitt. Vil ha det sånn som jeg får det om sommeren. Vi har sett film i dag også, haha! Nå sitter Una og venter på meg mens jeg skriver, vi skal spise kveldsmat.


Vil du ta et utvekslingår?

Susanne♥


Ingen kommentarer

Outfit #16-02-2013

Hei! Nå sitter jeg faktisk på badet og skriver. Jeg og Una har vært ute og tatt bilder, det var så kaldt at nå sitter vi på badgulvet og tiner. Det er så bedre og blogge når det er ferie for da har jeg hele dagen på og ordne meg, ta bilder, redigere og skrive. Det eneste vi har gjort etter at vi laget frokost var å spise potetgull og så har vi sett litt på youtube. Susanne♥


4 kommentarer

Frokost

God morgen! Det er egentlig veldig tidlig til og være meg, men Una er her så vi skal prøve å få mest ut av dagene. Vi våknet rundt klokken halv ti. Huset var tomt så vi hadde tid til og lage oss god frokost. I dag skal vi bare kose oss og kanskje se en film eller noe. Vet at jeg ikke blogget i går, men når jeg kom hjem fra skolen sovnet jeg og sov til klokken halv syv. Når jeg endelig kom meg ut av sengen måtte jeg en tur på Europris, til Rikke å hente minnekortet mitt som jeg glemte og til pappa og hente pcen. Ikke nok med det, når jeg kom hjem var klokken 9 og Una kom klokken ti over halv 10.Hva skal du i dag?

Susanne♥


Én kommentar

Girls night

God Kveld! Lovte en oppdatering og bilder etter at jeg hadde kommet hjem fra Rikke.Vet det et sent menmen. Pappa hentet meg klokken ti, men så måtte jeg dursje osv. Nå sitter jeg med en kopp te i sengen og er rimelig klar for å sove. Jeg og Rikke så selvfølgelig valentine's day og så laget vi brownies. Hver gang jeg tenker eller skriver brownies tenker jeg på noe Matilde har skrevet på penalet mitt: YOMBO = YOU ONLY MAKE BROWNIES ONCE. Det betyr at hver gang du spiser brownies skal du "late" som det er den eneste gangen i ditt liv du lager det så du MÅ spise så mye du orker. Haha, i allefall hadde vi det sykt koselig♥Susanne♥


2 kommentarer

1 dag igjen!

Skoledagen i dag var veldig grei. De tre siste timene så vi på lærerne spille ishockeykamp mot elevene. Skal til Rikke senere. Vi skal se film og kose oss. Pappa kommer og henter meg litt senere for og kjøre meg til Øra. Sitter og ser på The Vampire Diaries, jeg er forelsket i serien. Har aldri likt Harry Potter og alle sånner "unaturlige" filmer, men kan ikke la være og sette av tid til denne. En ting til det er bare EN DAG IGJEN TIL VINTERFERIEEEE!!! Da kommer Una (søskenbarnet mitt) på besøk. Å jeg gleder meg utrolig mye!Nå må jeg stikke skal til Rikke om ikke så lenge. Kommer bilder senere ♥Ingen kommentarer

Internett...

I sommer hadde vi vannlekasje på kjøkkenet så nu driver snekkere på og tar opp hele gulvet i andre etasje for og skifte parketten. Derfor har vi ikke internett. Vet ikke helt når nettet er tilbake, men senest fredag. Har ikke gjort så mye idag. Har sett The Vampire Diaries på Netflix. Blogger fra telefonen hvis du ikke har fått det med deg allerede. Over halvparten av bildene på telefonen min er screenshoots av bilder jeg synes er artige så slenger med noen av de. Endelig kom de til nytte.


Ingen kommentarer

Thirteen reasons why..

Har akkurat kommet hjem, eller for nesten en time siden. Har vært og spist middag ho tanten til mamma. Har ikke gjort så mye i dag egentlig, men skal snart sett meg ned med thirteen reasons why. Det er en bok som jeg leser akkurat nå. Hvis du kjenner meg vet du at jeg ikke leser bøker og den eneste boken jeg har lest før jeg startet på denne var before I go to sleep. Jeg klarer ikke lese bøker som er på norsk, aner ikke hvorfor! Thirteen reasons why handler i hovedsak om en jente som heter Hanna Baker. Hun tar selvmord også rett før hun gjor det hadde hun sendt ut noen kasetter hvor hun har tatt og spilt inn hvorfor. Hvis du er en av de 13 som får denne esken med kasetter er du en av grunnene. Så i boken får man møte en gutt som var forelsket i Hanna. Han tror og mener at han ikke har gjort noe galt og han er kjent for og være den snille, men så får jeg se etter vært om han er så uskyldig som boken fremstiller han.


-Susanne♥


Én kommentar

Gladag

Hei. Vet ikke helt va det er med meg og mandager, men vi har et sterkt kjærlighetsbånd. De fleste HATER mandager mens jeg hater onsdager. Har som regel veldig god tid på mandager og mere energi en jeg vanlighvis har i løpet av uken. Nå er jeg i såpass god form at jeg skal starte opp igjen daglig. Jeg og Rikke har laget en "pakt". Når jeg kom hjem fra skolen i dag laget jeg med omelett som nå ligger i magen... Nå skal jeg se en episode eller to av The Vampire Diaries!

 


2 kommentarerHei! Jeg heter Susanne er 15 år og bor i Narvik. På bloggen min kan du lese om hverdagen min, outfits og det som faller meg inn. Håper du liker bloggen min. susannehagen_blogg@hotmail.comhits