Bilder fra dagen

Når er jeg og Rikke endelig kommet hjem. Vi kom hjem for ikke så alt for lenge siden, men så spiste vi å sånn før vi gikk ned. Skal snart opp å se spiderman 3 som går på tv2.


Hva har du gjort i dag?

Susanne♥


4 kommentarer

Roadtrip!

Nå skal jeg sammen med Rikke og familien hennes til Østervik for å spise pinnekjøtt. Vi dror nå om under 10 min (stress!!!). Tar med kameraet så det blir bilder senere når jeg kommer hjem. Rikke skal sove her i natt så det blir kos. I går var jeg hos Marie, har ikke hatt det så artig på lenge. Vi gikk på youtube og fant dansevideoer fra just dance 5 som er veldig likt wii, haha! Så mens vi PRØVDE så godt vi kunne å etterligne filmet vi det. Holdt på å dø når vi så videoene etterpå. Kom hjem i halv firetiden eller kanskje det var nermere tre? Må springe..!


Hva skal du gjøre i dag?

Susanne♥


Ingen kommentarer

Bildesplasj!

Halla! Når jeg satt og tok bilder kom mamma inn med en godtepose til meg siden jeg ikke har noen venner, haha! Har hatt 2 dager alenetid, noe som har vært utrolig herligt. I kveld starter det sosiale livet igjen (tipptopp tommeln opp). Skal bort til Marie senere, vi skal ha en liten jentekveld noe som alltid er koselig. I morgen skal jeg til Østervik sammen med min retarda venn Rikke! Blir sikkert artig det også! Begynner å bli en tradisjon at jeg er med henne og familien for å spise pinnekjøtt, haha♥Unnskyld for så mange bilder, men denne gangen ble det nå bare sånn..

Hva synes du om bilden?

Susanne♥


7 kommentarer

Lunsj!

Nå sitter jeg i sengen, har tenkt til å se noen episoder av the vampire diaries snart. Våknet for ikke så lenge siden, så det er ikke lunsj for meg, men frokost.. Huff, må komme meg i seng tidligere i dag! 

Uten mat og drikke fungerer helten ikke! (Viktig, viktig!)

Hva skal du gjøre i dag?

Susanne♥


3 kommentarer

Bestilt!

Nå har jeg akkurat bestillt noen varer fra en amerikansk nettside som heter tobi.com. Elsker så mye av de tingene på siden, ville bare bestille alt! Tobi.com har en kupong som gjør at første gang du bestiller får du 50% på hele kjøpet noe som er supert siden jeg ikke liker å bruke så mye penger. På de 2 øverste bildene bestillte jeg overdelene og de 2 nederste bildene bestillte jeg skjørtene!

Noe du likte?

Susanne♥


6 kommentarer

Mye å se fram til!

I de neste måndene som kommer er det mye som skjer, jeg tenkte å holde dere oppdatert på hva jeg skal gjøre de neste måndene. Alt er ikke 100% sikkert ennå, men rundt 80.

April:Jeg skal til Oslo sammen med mamma, Sara og Ane hvor vi skal dra på Justin Bieber konserten den 18.april. Rikke var såååå snill å fikset oss Golden Circle som er rad 2 fra scenen! Anna skal også så vi blir å møte henne og shoppe sammen. Gleder meg ikke så sykt til selve konserten pga alle de hylende og skrikende jentene, men det blir en opplevelse for livet. Gleder meg mest til og shoppe i Oslo sammen med Anna og Ane.

Mai:


Mai blir det gjenforening med disse jentene. Marie (i midten) skal konfirmeres! Så da reiser vi ned til Trondheim for å feire henne. Gleder meg sykt til å treffe alle i familien igjen + at Una kan hjelpe meg med nye tips og triks om både blogging og kameraet mitt, haha. Blir alltid mye sladder og gode frokoster når vi søskenbarna er samlet ♥

Juni:


Juni bærer turen til Stocholm hvor hele 10 ende trinnet skal på klassetur. Gleder meg ekstremt mye til sene netter på et hotelrom sammen med mine aller bestevenner. Vi skal shoppe og gjøre masse aktiviteter så det blir sikkert et minne for livet. Tror vi skal være der i hele fem dager så det er virkelig noe jeg ser frem til!

Skal kanskje til Oslo under norway cup, men der er ingenting planlagt ennå så får bare vente og se. Hvis vi finner tid i løpet av sommeren kan det hende vi tar oss turen til et varmere støk, men igjen ingenting planlagt alt er bare tanker enn så lenge.

Hva ser du frem til?

Susanne♥


4 kommentarer

Bilder fra hytta

Kom hjem fra hytta i går rund klokken fem. Hadde egentlig planer å poste dette innlegget i går, men så kom Ane til meg osv. Hadde det veldig koselig på hytten sammen med pappa, Sara, Eva og Leo, men er også veldig glad for å ha nett igjen!


Har du hvert på hytten i påsken?

Susanne♥


4 kommentarer

I sminkemappen min

Her er noen av det produktene som jeg har i sminkemappen min å bruker nesten hver dag.


Har du prøvd noen av produktene? Noen du har lyst på?

Susanne♥


4 kommentarer

Ukens spørsmål #2

Har du noen søsken? I såfall kan du ta med bilde av dem?

Jeg har en lillesøster som er 12/13, hun heter Sara og en lillebror som er 2 snart 3 som heter Leo.Hvorfor har du ikke gym?

Jeg har hatt en ryggoperasjon som gjør at jeg ikke kan holde på med noe sport i 3-4 måneder og ikke noe kontaktsport (fotball, håndball) på 6-7 måneder.

Sykt kule! har du vist på bloggen hvordan du lagde dem eller er det mulighet for at du kan det? :)

Takk, har ikke laget noe innlegg ennå, men skal gjøre det neste gang :)

Hvor mye kostet jakken?


Jeg kjøpte den på 40% så betalte 299,- Nå er den desverre satt opp til normal pris i gjen som jeg tror er 499,-

Du vet du hvorfor de med krøller hater krøller jeg vet det jeg hatter krøller det er for de de med krøller de for tørt hår de må klippe det av jeg har kort hår nå

Hahhahah, nei det viste jeg ikke..

Har du noen spørsmål til neste gang?

Susanne♥Ingen kommentarer

Video: Hvordan bruke hele leppestiften?

Når du leser dette innlegget er jeg på hytten. Som jeg sikkert har skrevet 100 ganger, har vi ikke nett der så Anja poster dette. I allefall, dette er en video hvor jeg viser hvordan du kan bruke hele leppestiften. Denne videoen er perfekt hvis du er superglad i en leppestift som nesten er tom eller bare er sparsom med pengene. 

Hva synes du om videoen?

Susanne♥


Ingen kommentarer

Hytta

Nå er alt pakket så ville egentlig bare ha et innlegg til før jeg drar. Hade ses på torsdag.

3 kommentarer

Tidlig oppe

God morgen, jeg har vært våken siden litt før 9. Regner med vi drar på hytten i 12-tiden. Nå dirver jeg å pakker de siste tingene og så skal jeg hoppe i dursjen. Skal få postet et innlegg til før jeg drar og så kommer det til å bli ferdiskrevede innleg fra i morgen til torsdag når jeg er tilbake. Har ikke tatt noen bilder i dag så slenger med et arkivbilde som har vært på bloggen før.

Hva skal du gjøre i dag?

Susanne♥


Én kommentar

Slapp dag.

Etter at jeg kom hjem fra Anja & Charlotte i dag har jeg bare slappet av, spist og vasket badet oppe. Nå sitter jeg å ser på en video om hvordan jeg kan lage sommerklær av t-shorter jeg er lei av, mens jeg drikker te. Skal prøve ut noen av de teknikkene en gang jeg kjeder meg eller har lite å gjøre. Skal snart redigere en video og forhåndsskrive noen innlegg som Anja skal poste mens jeg er på hytten. Har ikke så mye spennende å forhåndskrive så det blir nå som det blir.


Hva har du gjort i dag?

Susanne♥


2 kommentarer

Bursdagen

I går var jeg i bursdagen til Anja & Charlotte. Var utrolig morsomt, vi danset, sang, small pang-pang og tullet. Har bare noen få bilder fra kvelde som er brukbare, glemte helt av kameraet... Men jeg har noen som er brukelig. Sov over etter bursdagen så kom hjem for litt over en time siden.
Hva gjorde du i går?

Susanne♥

 

 


4 kommentarer

Lørdaaag

Våknet tidlig av Leo som kom inn og ville være i lamme meg. Han satt og så på kaptein sabeltann til jeg klarte å komme meg opp av sengen. Skal i bursdag sener så må snart hoppe i dusjen hvis håret mitt skal greie å tørke før jeg dra. Jeg og Tina skal sikkert ta buss, men vi får ta det som det kommer. Tar med kameraet så det blir sikkert noen bilder i morgen. Skal forhåpentligvis klare å få opp ennå et innlegg før jeg drar.

Hva skal du gjøre i dag?

Susanne♥

 

 


3 kommentarer

Påskeferie

Det er så herlig med ferie! Skal ikke på skolen før onsdag 3.april. Skoledagen i dag var veldig grei, startet med 2 timer fag så fikk vi fri fra klokken kvart over 10 til halv et. Da dro jeg og Ane ned på rema for å kjøpe oss mat som vi laget og spiste. Var veldig godt, spiste en eller annen thai-gryte. Deretter så vi lærerne spille basketballkamp mot elevene noe som var utrolig gøy, elevene tapte desverre.. Jeg og Anja skal ut og spise senere klokken 6 på Fu lam, en kinesisk resturant her i Narvik, gleder meg. Skal også i bursdag til Anja og Charlotte i morgen, da blir jeg og overnatte der. Tror vi drar på hytten på søndag, men kanskje vi drøyer den til mandag.


Hvilke planer har du i dag?

Susanne♥


Én kommentar

En dag igjen til ferie

Nå sitter jeg hjemme hos pappa og er klar for å se den siste episoden av pretty little liars denne sesongen. Kommer ikke nye episoder før 5.juni, vet helt seriøst ikke hva jeg skal finne på til da.... I dag er den eneste dagen denne uken jeg ikke har hatt noe og øve til så har gått rundt i hele dag og følt at jeg har glemt å gjøre noe. Har forresten helt sykt feriefølelse, vi får nemelig påskeferie i morgen. Skal ha ferie hele uken og til onsdag hvis jeg ikke tar helt feil. Jeg skal være hos pappa helt til neste uke og vi skal på hytta, hvor jeg ikke har nett så skal få skrevet noen innegg som jeg kan få en venninne til og poste mens jeg er uten nett.

Når får du ferie?

Susanne♥


7 kommentarer

Mat + Paradise

Nå sitter jeg å ser på paradise hotel.Helt sykt hvor spennende det er nå,ææææ! Siden forrige innlegg har jeg pugget til en samfunsfag prøve som vi har i morgen, sovet osv. Etter paradise hopper jeg i dusjen og så i sengen. 


Ser du paradise?

Susanne♥


4 kommentarer

Bow back

Jeg pleier og finne ut hva jeg skal ha på meg dagen før sånn at jeg ikke trenger å stresse på morgenen, men i går kveld.... Det var helt sykt vanskelig, fant ingenting jeg ville bruke osv. Så da bestemte jeg meg for å lage en genser som jeg faktisk ville bruke. Første gang jeg så dette var det på en video til ei ganske kjent youtube stjerne (macbarbie07). Etter dette har jeg sett mange slike topper, f.eks krisssy.blogg.no osv. Ble ganske grei ikke noe mesterverk, skulle ønske jeg hadde kommet meg unna uten å måtte sy, menmen.Hva synes du om genseren?

Susanne♥


3 kommentarer

Galaxy Nails

Dette er første gangen jeg har prøvd meg på dette designet så det ble ikke helt sånn jeg ville ha det, men ok. Var bare sykt lei helt vanlige ensfargede negler, var ganske artig så kanskje jeg prøver meg på et nytt design neste gang jeg maler neglene.


Hva synes du om neglene?

Susanne♥

 


12 kommentarer

Øve til prøve

Nå sitter jeg i sengen og øver til spanskprøven jeg skal ha i morgen eller på onsdag er ikke helt sikker så må være forberett. Problemet er bare at jeg ikke helt vet hvordan kapittel vi har, haha får håpe jeg pugger på riktig. Har filmet en video til dere i dag. Det er ikke sminkevideoen, men sminke relatert så får jeg se når jeg får tid til å redigere den. Nå skal jeg fortsette å øve, snakkes i morgen!


Hva har du gjort i dag?

Susanne♥


5 kommentarer

Mustache

Hei, er akkurat kommet hjem fra skolen. Dagen i dag startet brått, forsov meg og så hadde vi RLE fremmlegg i førstetime. Anja ble med meg hjem etter skolen, men dro ikke mere en 10 minutter så måtte hun dra pga at hun skulle trene. Så da tok jeg noen bilder til dere.


Hvordan har din dag vært så langt?

Susanne♥


3 kommentarer

Godtegrisen

Hei, føler jeg ikke har gjort noe annet en å spise i dag, haha. Elsker å spise godteri på søndager, det smaker så mye bedre da.. Jaja, kanskje det bare er meg. Når jeg våknet hadde jeg fått en melding fra Ane som lurte på om vi skulle finne på noe. Jeg hoppet i dusjen, sminket meg og spiste så kom Ane hit. Vi gjorde ikke så mye, satt i sengen og snakket om alt og alle. Når hun dro laget jeg middag til meg og mamma så nå sitter jeg her god og mett.


Hva har du gjort i dag?

Susanne♥


7 kommentarer

Saturday night

Nå ligger jeg i sengen min, med pcen på fanget og godteposen i armkroken. Har bare sullet i dag siden jeg ikke er helt frisk, så har ikke gjort noe spesiellt. Prøvde å lage den sminkevideoen jeg lovte, men det ble total fail, haha kanskje neste gang blir bedre... Nå skal jeg se the vampire diaries og deretter legge med, snakkes i morgen!
Hva har du gjort i dag?

Susanne♥


3 kommentarer

Morgenstund

God morgen/formidag! Våknet allerede klokken kvart på 9 i dag noe som jeg syntes var helt greit. Når jeg sto opp hadde mamma baket boller og det var brothers & sisters maraton på bliss, herlig start så tidlig på dagen. I går var jeg på rallarock, var ikke noe særlig.... Jeg dro egentlig bare for å være sosial, men endte opp med å dra hjem allerede klokken halv 10. Når jeg kom hjem spiste jeg pizza og så på idol så det var egentlig bare greit at jeg dro. Sovnet sykt fort i går siden jeg var så sliten etter en lang dag, haha!
(jepp, meg i morgenkåpe som dere ser)

Hordan har din morgen vært?

Susanne♥


6 kommentarer

New in: Army jacket

Nå er jeg akkurat kommet hjem fra byen. Først dro jeg sammen med Tina og Benedikt så møtte vi på Rikke deretter kom Anja en tur. Vi endte opp på en cafe hvor vi satt og snakket, var sikkelig koselig! Skal på Rallarock senere sammen med de jeg nettopp nevnte + noen flere så det blir gøy. Etter at jeg hadde vært i byen sammen med dem kom mamma og hentet meg, vi dro opp på storsenteret for å handle litt småting. Cubus hadde 40% på alt grønt så mamma slo til å kjøpte meg en vår jakke. Kjøpte også noen andre småting som du ser nedenfor.


Hva synes du om innkjøpene?

Susanne♥

 


24 kommentarer

Outfit #14-03-2013

Hei, skoledagen min på torsdager er mye kortere enn vanlig. Når de andre har gym går jeg nemelig hjem. Skal snart øve til en prøve som vi har i morgen, må bare skrive ferdig først. Jeg har så vondt i halsen, hver gang jeg svelger gjør det helt sinnsykt vondt! Skal til pappa senere siden det er torsdag, han skal heldigvis hjelpe meg med puggingen så takk og pris for det! 
Topp - Gina        Bukse - bikbok         Armbånd - bikbok           Blazer - H&M         Smykket - Bikbok

Hva skal du gjøre i dag?

Susanne♥


16 kommentarer

Frappuccino

Nå sitter jeg her sammen med Rikke, vi er begge veldig mette etter en stor kopp med nydelig frappuccino (iskaffe). Nå har vi akkurat lagt Felix sånn at han kan sove, tror vi skal se paradise hotel senere. Glemte å si at på skolen i dag hadde vi de tre siste timene til å se victoria. Når jeg kom hjem sov jeg og pakket til Rikke, noe spessielt har jeg altså ikke gjort, haha!

Hva har du gjort i dag? Like du frappuccino?

Susanne♥


9 kommentarer

Hos Rikke

Nå er jeg hos Rikke, skal sove her i natt. Vi har spiste peppes pizza og matet lillbroren hennes som heter Felix Leo. Nå skal vi bare kose oss videre. Skal sove her i natt, vi sitter nemlig barnevakt for lillebrødrene hennes. Tror vi skal lage frappechino senere så da kommer det bilder!


Hva har du gjort/skal gjøre i dag?

Susanne♥


Én kommentar

Dagen i dag

Jeg, mamma, Sara, en venninne av sara og mammaen hennes dro ut for og feire at mamma fyller 45 år i dag. Vi dro på Napoli og spiste god mat. Jeg dro hjem, men Sara od dem dro vidre til hurtigruten. Når jeg kom hjem tok jeg med en lang dusj som var utrolig deilig! Nå skal jeg se litt på tv, sitter og diskuterer med meg selv om jeg skal se paradise eller gray's. Tror jeg ser gray's og paradise i reprise på nettet eller noe!  Vil bare ha sagt det: Gratulere så mye med dagen verdens beste mamma♥

Hva har du gjort i dag?

Susanne


6 kommentarer

Outfit #12-03-2013Hei, i dag var jeg tilbake på skolebenke. Etter skolen dro jeg og Anna ned til rema for å kjøpe noen småting. Jeg kjøpte brownies siden mamma har bursdag, har akkurat spist et stooort stykke, naaam♥♥ Har også tatt noen bilder ute, var så utrolig kaldt! Skal en liten tur ut etterpå så jeg oppdaterer dere når jeg kommer hjem.6 kommentarer

Monday's

Hei, har akkurat sett en episode med the vampire diaries. Nå skal jeg starte å pugge til naturfagsprøven som vi har i morgen. Siden forje innlegg har jeg ikke gjort så mye annet enn å sett the vampire diaries (spennende liv, wohoo). Er fortsatt litt små kvalm, men tror jeg skal på skolen i morgen. Sitter i slaskeklær og koser meg med en kopp varm te, mamma og Sara har vært i Harstad i dag.  Jeg skulle egentlig også, men kvalme og 2 timers biltur er ikke akkurat perfekt match så ble hjemme.


Hvilke planer har du for dagen?

Susanne♥

 


4 kommentarer

Before I die

Har vært hjemme fra skolen siden jeg var ekstremt kvalm når jeg våknet i dag. Alt er mye bedre nå, har sminket meg og tatt på litt mer normale klær, da føler jeg meg straks mye friskere. Lovte at jeg skulle skrive et before I die innlegg i går, men hadde ikke noe motivasjon til og sette meg ned med pcen og lete på nett. I fjor laget jeg meg en liste med 50 ting jeg skal prøve å oppnå før jeg dør. Vet ikke helt hvor den er nå, men at jeg har den en plass på rommet er jeg sikker på. Alle de bilden som er nedenfor er på den listen.


Kommer sikkert en del 2 en dag jeg er syk eller har dårlig tid.

Hva står på din "bucket-list?"

Susanne♥


2 kommentarer

Syk...

Hei, i dag har jeg for det meste bare vært i sengen min. I "hele" natt har jeg kastet opp og vært kvalm. Nå sitter jeg å ser the lying game, har bare to episoder igjen så skal jeg starte å se resten av the vampire diaries. Det kommer et innlegg senere, men ikke med bilder av meg, haha. Tror det blir et before I die innlegg senere :)

Hva skal du gjøre i dag?

Susanne♥


4 kommentarer

Pink cupcakes

Jeg dro til byen sammen med Ane og Anna som jeg skrev. Når vi var ferdige i byen var klokken ca. halv fem, vi fikk sitte på med en buss gratis (alt ordner seg for snille jenter!) Hos Anna bakte vi cupcakes, de var sykt mektige og jeg ble kvalm etter bare en. Skal sitte barnevakt for Leo i dag, men det er ikke noe stress han er så snill og rolig. 
Hva syntes du om bildene?

Susanne♥


7 kommentarer

Vinterfestuka

I dag er det barnasdag her i Narvik. Alle barn kler seg ut og går i tog, noen voksene gjør også det da, men i hovedsak bare barn. Toget er allerede begynnt, jeg skal til byen litt senere sammen med Ane & Anna. Barnasdag er en del av VU eller vinterfestuka en uke vi feirer hvert år her i Narvik. Da er det ikke like mye skole som vanlig og mange kler seg i gamle klær hele uken. Er ikke så lenge siden jeg kom hjem fra Rikke hvor jeg sov i natt. Har egentlig ikke så mye jeg skulle ha gjort i byen, men på dager som dette er det alltid noe å gjøre :) 

Hva skal du i dag?

Susanne♥


4 kommentarer

Kvelds kos

Som jeg skrev i forrige innlegg skulle jeg kanskje sove hos Rikke, noe jeg endte opp med å gjøre. Så nå sitter jeg sammen med Rikke på rommet hennes. Vi har sett idol, litt av senkveld og spist taco. Vet ikke helt hva vi kommer til å finne på utover kvelden, men det blir sikkert koselig. 

Hva har du gjort i dag?

Susanne♥


7 kommentarer

Finally Friday

Så herlig og vite at det er fredag! Kan ikke beskrive følelsen, denne uken har vært super stressende med mye skolearbeid. I dag hadde vi skolekino i det tre siste timene, filmen vi så heter Lincon. Det er ikke en film jeg vi anbefale hvis du vil se en artig film, slet med og holde meg våkne nesten hele filmen. Filmen så vi jo for og lære noe om USA sin borgerkrig, men jeg endte opp med å høre på musikk i mens jeg spilte på mobilen. Når jeg kom hjem laget jeg med litt mat før jeg tok turen ut for å ta bilder. Tror jeg skal sove hos Rikke senere, så det blir koselig! Hva har du gjort i dag?

Susanne♥


9 kommentarer

Outfit #07.03.2013

Nå har jeg akkurat pugget litt til en spansk-gloseprøve vi skal ha i morgen. Blir nok dusjen etter jeg har postet dette innlegget. Når jeg kom til pappa spiste vi ovnsbakt laks, noe som var kjempe godt, etter det satt jeg lenge på telefonen eller det vil si på we heart it. Jeg er avhengi det er så mange fine bilder! Har også lekt litt gjemsel med Leo i dag, eller Sara og Leo lekte i mens jeg hjalp Leo å telle. 


Genser: Bikbok                Bluse: Vero Moda

Nå skal jeg hoppe en tur i dursjen, lage meg kveldsmat og se Criminal Minds på TV2.

Hva har du gjort i dag?

Susanne♥

 


6 kommentarer

Pakking

Nå skal jeg snart til pappa, han henter meg klokken fire. Har akkurat spist litt så nå skal jeg pakke baggen min mens jeg ser den nyeste episoden av pretty little liars. Siden jeg ikke kan ha gym hadde jeg de to siste timene fri i dag noe som var deilig. I morgen har vi jobbedag hvor vi elever får jobbe med leksene og de tre siste timene skal skolen dra på kino, haha!

Hva skal du i dag?

Susanne♥


3 kommentarer

Fails

Hvis du har fulgt med på bloggen de siste dagene har du fått med det at jeg har hatt mye å gjøre. Så i stede for å bruke en masse tid på å ta noen nye bilder nå som jeg sitter og jobber med matten tenkte jeg å legge ut bilder som ikke har vært på bloggen før. F.eks. webcam bilder, fails osv. Så håper jeg dere liker innlegger.


Hvordan har din uke vært?

Susanne♥


2 kommentarer

2 dager til helg!

Nå er det endelig onsdag! Midt i uken og bare to dager til helg, gleder meg. De to siste timene på skolen i dag hadde vi valgfag og jeg har et kurs som heter mat & helse. Vi laget skjokoladekake,  gikk ikke helt etter planen.. Når vi tok den ut av ovnes så vi at den va ganske bløt i midten, men den skulle være sånn trodde vi. Når vi åpnet formen kolapset hele kaken, haha jaja det er sånn det blir minner av ikke sant? Skal til pappa om ikke så lenge og øve til matteprøven vi har i morgen, snakkes senere.


Hva skal du i dag?

Susanne♥


3 kommentarer

Outfit #05.03.2013

Har faktisk fått gjort alle tingene på min "to do list" som er utrolig herlig! Nå sitter jeg å koser meg med en varm kopp kakao, tror jeg og mamma skal på butikken senere når hun kommer hjem fra trening. Nå skal jeg se en episode av the vampire diaries.
Genser - Bikbok      Vest- Cubus        Bukse- Bikbok     Smykke- ? (fikk det av Charlotte i julegave)      Armbånd- Bikbok

Likte du outfitte?

Susanne♥


12 kommentarer

5.mars

Hei, i hele dag har jeg vært tappet for energi. Klarte å sovne i en time på skolen i dag, var bare i noen minutteter, men så ille er det. Skal ladde opp senere i kveld med å se en episode vampire diaries og lage meg smoothie. Har masse på timeplanen i dag også, så må nok kjappe meg litt. Skal lage middag, vaske badet, sette på en maskin med klær, skrive en søknad og melde meg og mamma på et kurs. 
Nå skal jeg opp og lage middag, så vi snakkes senere.

Hva skal du i dag?

Susanne♥


4 kommentarer

Kino

Nå drar jeg på kino sammen med Ane og Anna. Eller det vil si den starter ikke før klokken 21:00. Vi skal se Victoria, drar egentlig for å se Jakob Oftebro han er utrolig kjekk!!! Er faktisk ferdig med naturfags oppgaven noe jeg aldri trodde jeg skulle klare når jeg satt meg ned med den etter middag. Nå må jeg lage meg litt mat sånn at jeg slipper og sulte under filmen. 
Genser- Cubus       Bukse- Bikbok         Armbånd- H&M og Bikbok

Har du sett filmen Victoria?

Susanne♥6 kommentarer

Mandager asss

Hei. Denne mandagen har vært ganske ræva! Startet dagen med å forsove meg, hadde ikke nok mat på skolen og nå må jeg øve til et naturfags fremlegg... Ja, helvetes start på uka eller hva? Etter skolen kom jeg hjem og laget meg kyllingsalat, tok ikke bilde med kamera og jeg klarer heller ikke og overføre bilder fra telefonen til pcen min. Det kommer outfit bilder senere, må spare noe til etterpå sånn at jeg kan blogge om noe litt interessant, haha. Vet ikke helt hva jeg skal gjøre senere. Hvis Ane og Anna drar på kino blir jeg med dem, hvis ikke tror jeg det blir ekstra pugging og smoothie.Aner heller ikke hvorfor skriften er mindre noen plasser i teksten?!
Hvilke planer har du i dag?

Susanne♥


9 kommentarer

Hjemme spa

Siden jeg av en eller annen grunn synes synd på meg selv i dag bestemte jeg meg for og ha et aldri så lite hjemme spa. Etter at jeg kom ut av dursjen tok jeg hårmaske, ansiktsmaske, lakket neglene mine, tok selvbruner og fant ut hva jeg skal ha på meg i morgen. Skal også få mamma til og skifte på lakenet mitt sånn at jeg kan legge meg i rent sengetøy. Kan ikke beskrive følelsen av rent sengetøy etter en varm dursj, det er helt sykt deilig! 


Tok bare ansiktsmake på den nedre delen av ansiktet siden det lukte helt forferdelig, haha!

Hva har du gjort i dag?

Susanne♥


3 kommentarer

Sen morgen

Dagen i går ble ikke helt som planlagt, dro til Marie en tur. Vi gjorde egentlig ikke så mye, snakket, spiste popcorn og så litt på Tv. Veldig lenge siden vi hadde funnet på noe så det var koselig. Dro rundt ni og var vell hjemme ca. klokken 2. Våknet ganske sent i dag så har ennå ikke fått spist frokost. Ville ha opp et innlegg før klokken ble halv tre. Sitter i pysjen som dere ser på bilde og sjokkerende nok ser jeg The vampire diaries, haha.Hva gjorde du i går?

Susanne♥


Én kommentar

Tv-serie

Nå sitter jeg her i joggeklær og koser meg. Deilig med en hel lørdag hvor jeg vet at jeg ikke skal noen plass og kan slaske rundt hele dagen. Anbefaler alle som kjeder seg til og starte og se The vampire diaries! Serien er helt utrolig bra, jeg kan ikke understreke det nok. Føler denne bloggen er på grensen til og bli en fan-blogg av The vampire diaries, haha. Før jeg startet å se på serien så to av mine beste venninner på den Anna og Ane. Jeg trodde det var noe sånn Harry Potter opplegg. Klare ikke de filmene, det går en grense på hvor mye man skal klare å forestille seg i løpet av en film. Serien er definitivt mye tull og tøv, men siden det er vanlige mennesker med i den klarer i allefall jeg å sette meg inn i den. Så nå er det eneste jeg håper på er at det fins vampyrer like kjekke som de i serien her i verden...Tulle bare, haha. Mye annet har jeg ikke gjort , men jeg har tatt noen bilde for dere.


Jeg så de to første sesongene på netflix og resten ser jeg HER!


Har du sett serien? Hva synes du om den?

Susanne♥


2 kommentarer

Inspirasjon #1

 

Hvil du ha tattovering? Hvorfor/hvorfor ikke? 

Susanne♥


4 kommentarer

Lunsj

Hei. Var ganske koselig i går sammen med Rikke, vi la oss ganske sent og jeg sovnet med en gang. De vi passet i går vekte oss rund klokken halv tolv og var så søte! Satt sammen med oss når vi sminket oss og de hadde 10.000 spørsmål, haha. Når jeg kom hjem så jeg Marit Bjørgen ta førsteplassen og laget meg god lunsj, tacosalat.


Ser ganske heselig ut på bildet, men smaker utrolig godt. Nå sitter jeg i nede på rommet mitt og skal skru på en episode av The Vampire Diaries. Har ingen planer for i kveld tror jeg skal holde meg hjemme, har litt vondt i halsen...

Hva skal du gjøre i dag?

Susanne♥


4 kommentarer

Babysitting

Etter jeg skrev forrige innlegg ringte Rikke meg og lurte på om jeg ville sitte barnevakt sammen med hennes. Så her sitter jeg og Rikke barnevakt for ungene til søkenbarnet hennes. Når vi kom satte vi oss ned og tok noen bilder. Vi har ikke noe bestemt vi skal gjøre senere, men garantert se film eller noe. Vi skal sove her i natt så det blir koselig!
Hva skal/har du gjort i dag?

Susanne♥


10 kommentarer

Fin fredag

Jepp, stjelte overskrifta fra det programmet som gikk på tv for noen år siden. Kan godt hende det fortsatt går, men det aner jeg ikke. Vi startet skoledagen med 4 timers norsk skolestil noe som går helt fin, bedre enn å ha vanlig time i allefall! I dag fikk vi også fri sistetimen, to dager på rad HELDIGE! Har sett litt på langrenn stafetten etter at jeg kom hjem, men så dro jeg ut for og ta bilder. Er helt sykt deilig ute nå, solen skinner og himmelen er knall blå. Er veldig kaldt da, men jeg overlevde.

Hva har du gjort i dag? Noen planer?

Susanne♥


4 kommentarerHei! Jeg heter Susanne er 15 år og bor i Narvik. På bloggen min kan du lese om hverdagen min, outfits og det som faller meg inn. Håper du liker bloggen min. susannehagen_blogg@hotmail.comhits