Sommer plagg!

Som sagt var jeg på posten i dag å hentet en pakke med noen klær jeg hadde bestil fra tobi.com. Har skjedd noe feil med bestillingen så bare 2 av de 4 tingene jeg bestillte kom. Skal bestille de to andre senere i dag så alt ordner seg! Det som kom i pakken var to topper, men jeg likte ikke hvordan den ene satt på meg, tror jeg blir å gi den bort eller kanskje sende den tilbake. Siden Anja og Charlotte som er to av mine bestevenner er i syden akkurat nå er dette det nærmeste jeg kommer dem og sommer følelse, haha! Legger med link til siden hvis dere vil se hva dem har HER!Hva synes du om toppen?

Susanne♥


4 kommentarer

Kvelden i går

Som jeg skrev i går dro jeg til Marie. Vi så film og spiste kake + at vi laget smoothie. Kom hjem kjempe sent så fikk ikke skrevet noe da. Har ikke gjort noe i hele dag, men for ikke så lenge siden kom Marie hit en tur så hun sitter her sammen med meg å hører på musikk. Har hentet en pakke på posten siden jeg hadde bestil noe, men bare 2 av de 4 tingen kom så jeg vet ikke om det er noe feil eller hva som har skjedd?


Hva gjorde du i går?

Susanne♥


7 kommentarer

Messy hair don't care!

Gårdagen var veldig artig, jeg endte opp med å sove hos Rikke. Når jeg våket i dag laget jeg og Rikke frokost og deretter dro jeg hjem til mamma. På veien hentet vi Pernille så var jeg sammen med hun en liten stund, men hun er nå dratt hjem. Skal til Marie en liten tur sener før jeg skal videre til Pernille igjen, haha komplisert! Må bare beklage håret mitt, men glemte børsten min hos Rikke.
Hva skal du gjøre i dag?

Susanne♥

 


4 kommentarer

Lørdag

Nå er jeg og Rikke på vei ut døren. Vet ikke helt hva vi skal i kveld, men blir sikkert bra. 

Hva skal du i dag?

Susanne♥


2 kommentarer

Bra start!

Våknet allerede klokken 10, haha ikke vanlig for meg. I går var jeg sammen med Charlotte, Tina, Benedikte og Rikke.  Skal til byen senere sammen med Rikke for å hente en pakke på postkontoret. Vet ikke helt hva planene blir etter det, men det får vi ta som det kommer. Har akkurat spist en god frokost + at jeg hører på musikk siden jeg er alene hjemme! Elsker å skru på høy musikk og danse gjenom hele huset på morgenen, haha pliz si jeg ikke er den eneste.


Hva pleier du å gjøre når du er alene hjemme?

Susanne♥

 


5 kommentarer

New in: Studded shorts

I går var jeg i byen sammen med Ane Vilde og Rikke. Siden det var 50% på bikbok kjøpte jeg meg en shorts som jeg lenge har sett på. Synes shortsene på bikbok er så dyre så elsker når de har salg på dem! 


Hva synes du?

Susanne♥


10 kommentarer

Shopping

Nå er jeg på vei til byen sammen med Ane og Vilde, tror bare det er vi som skal. Har jobbet med et fremmlegg i hele formidag eller ble vell ikke så mye jobbing før helt på slutten, haha! I dag er det 50% på hele bikbok så jeg skal bytte en shorts og kanskje jeg kjøper meg noe annet jeg har lyst på.

Skal du på bikbok sitt salg?

Susanne♥


2 kommentarer

Outfit #24-04.2013

Hei, er så herlig å tenke på at jeg ikke skal på skolen i morgen.  Jeg og Ane skal jobbe med et prosjet vi har i norsken , bortsett fra det tror jeg ikke jeg blir å gjøre så mye annet.  Skal sove leenge eller lengre enn vanlig! 
Topp- Bikbok                                     Bukse- Bikbok

Hva synes du om outfitet?

Susanne♥


10 kommentarer

Repriser

Hei! Nå sitter jeg å prater med Rikke på telefonen mens jeg skriver. Unskyld for at jeg ikke blogget i gåt, men forberedet meg til prøve munntlig, er veldig fornøyd. Trodde jeg hadde missforstått oppgaven, men fikk 5+! Wihooo. Har bare brukt dagen på å slappe av, men nå skal jeg snart se paradise repriser.  Så ikke hele forrige uken og heller ikke i går så har mye å ta igjen

Hva skal du gjøre i dag?

Susanne♥


2 kommentarer

Oslo turen

Hei, kom hjem veldig sent i går kveld/natt. Sa vell egentlig at jeg skulle oppdatere dere minst en gang om dagen, men jeg hadde ikke tid. Vi var bare på hotellet når vik våket og når vi la oss. Tok bare fire bilder de tre dagene vi var der og alle ble tatt før vi kom til hotellet første dag... Konserten var helt utrolig, har aldri opplevd noe lignende. Hadde gjort alt for å kunne dra tilbake, sykeste opplevelsen ever! Han er sååååå kjekk!♥ Var syk artig å se alle som svimte av å gråt hysterisk lengeeee etter konserten. Siden han lovte å komme tilbake lover jeg å prøve så hardt jeg kan for og då biletter♥♥♥♥♥ Nå drar jeg til Rikke en tur Hva skal du i dag?

Susanne


4 kommentarer

Off we go!

Nå skriver jeg i all hast, ville få inn et innlegg til før jeg drar. Vi kommer ikke på hotellet før sent, sent i kveld så blir ikke noe mere blogging i dag. Er sykt nervøs for flyturen, HATER å fly! Skjelver jo her jeg sitter å tenker på det... Jaja, det er jo før en opplevelse jeg aldri kommer til og glemme! Vi møter Ane på bussen så tror jeg flyet går 20:45, men kan hende jeg bommer totalt.  
Hva skal du i dag?

Susanne♥


6 kommentarer

Oppvarming

Nå har jeg akkurat pakke ferdig kofferten min så jeg er klar til å reise. Har forresten oppvarming til konserten og hører derfor bare på Justin Bieber sanger, haha. Pleier som regel ikke høre på sangene hans så fant ut at jeg måtte prøve å lære meg noen tekster. Hadde også mattetentamen i dag, gikk egentlig bedre enn forventet! Vet ikke helt hvordan bloggingen fra Oslo kommer til og være, men håper det i værtfall blir en oppdatering om dagen.
Hva skal du gjøre i dag?

Susanne♥


4 kommentarer

Oslo i morgen!

I morgen drar jeg til Oslo, men før jeg setter meg på flyet har jeg mattetentamen... Må beklage veldig dårlig blogging de siste dagene, har sotte med matten siden jeg kom hjem fra skolen til paradise begynner så ikke så veldig spennende. Dette har vært livet mitt de siste dagen..... Har begynt og pakke, men er ikke ferdig skal pakke resten i morgen før jeg reiser.


Skal du på Justin Bieber konsert?

Susanne♥


3 kommentarer

Mattetentamen

Nå sitte jeg å jobber med forberedelser til mattetentamen som vi har på onsdag. Skal til pappa senere for å få hjelp til matten siden han er mattelærer, så det blir greit. Senere i dag må jeg starte og pakke siden jeg skal til Oslo om 2 dager.  Wihoo!
Hva skal du gjøre i dag?

Susanne♥


8 kommentarer

Sleep over

I går dro jeg Anja og Charlotte ut sammen med noen venner. Var veldig koselig, men når vi kom hjem var vi så kalde at det ikke gikk mere enn 1 time før vi sovnet. Tok bilder sammen med Anja før de dro her ifra i sted. Har også vært hos en venninne av mamma og spist middag eller frokost for meg. Nå er jeg på vei ut døra for å dra til Ane, vi må jobbe med et norsk prosjekt som skal være inne snart og vi har nesten ikke startet.

Hva skal du gjøre i dag?

Susanne♥


8 kommentarer

Outfit #13-04-2013

Hei! Sitter på rommet sammen med Anja og Charlotte, vi har vært en laaang tur i byen og kom hjem for ikke så alt for lenge siden.  Vet ikke helt hva planene er utover dagen, men vi blir sikkert å finne på noe gøy.Jakke-H&M              Bukse-Bikbok            T-shorte-Mango             Sko-Coolway              Smykke-?

Hva skal du gjøre i dag?

Susanne♥


15 kommentarer

TGIF!

Yeeei, det er helg! Har ventet på denne dagen helt siden mandag og nå er den endelig her. Sitter her sammen med Ane og hører på musikk, hun ble med meg hjem etter skolen i dag. Fikk fri i de to siste timene i som gjør fredagen enda bedre.

Hva er dine planer for helgen?

Susanne♥


Én kommentar

Good night

Nå sitter jeg i sengen klar for å legge meg. Skal se resten av paradise før jeg sovner, fikk ikke med meg starten. Har jobbet med matten i hele dag vi har nemmelig mattetentamen på onsdag samme dag som jeg reiser til Oslo sammen med Ane! 


Hva har du gjort i dag?

Susanne♥11 kommentarer

Torsdag!

Heihei! Nå er jeg på vei ut døren, skal til pappa og være der til i morgen. Hadde engelsk tentamen i dag så var hjemme tidligere enn vanlig, noe som alltid er deilig. Har forresten sett noen episoder av marie & mindy som er en serie som går på tv3 og jeg trodde jeg skulle dø av latter flere gang! Anbefales. I mårra er det FREDAG og Susanne gleder seg. Hva skal du gjøre i dag?

Susanne♥


2 kommentarer

Halvveis

Hei! Nå er onsdags-skoledagen endelig over. Var sååå trøtt de siste timene at jeg virkelig ikke trodde jeg skulle komme meg hjem før jeg sovnet. Slappet litt av før jeg tok bilder osv. vi er ikke ferdig så sent på skolen. I morgen har vi engelsktentamen så må lese et hefte ferdig til i morgen. Hva skal du i dag?

Susanne♥


14 kommentarer

Walk-in closet

Som jeg lovte i forrige innlegg skal jeg vise dere mitt klesskap. Vi hadde et tomt rom i kjelleren som ingen brukte til noe spessielt. Jeg bestemte meg da for og pusse det opp og gjøre det om til et walk-in closet.  Har alltid hatt en drøm om å ha et walk-in closet, har ikke alle jente-jenter det?! Rommet var før grønt (æsj!) stativene er fra jysk det er også kleshengerne.

15 kommentarer

Nam, nam, nam

Nå har jeg akkurat spis mat. På menyen var det biffsalat, noe om både er utrolig godt og veldig sunt. Som jeg skrev i går hadde vi nynorsk tentamen i dag, gikk egentlig helt ok, ganske vanskelige oppgaver. Kommer et innlegg senere om walk-in closete mitt. Fikk noen spørsmål om jeg kunne det i forrige innlegg.


Hva har du gjort i dag?

Susanne♥


Én kommentar

Pysjamas partyyy

Nå sitter jeg i pysjen min og er klar for å se Paradise Hotell og hoppe i sengen. Dette har vært en ganske lang mandag faktisk. Fikk plutselig rydde syken i sted og ryddet hele walk-in closete mitt, noe som virkelig trengtes. I morgen har vi tentamen i nynorsk, blæ! ÆÆÆ paradise har startet, må gå.. Natta♥
Hva har du gjort i dag?

Susanne♥


8 kommentarer

Outfit #08-04-2013

I dag dro jeg hjem fra skolen en time før de andre pga at etter at jeg hadde vært hos Ane på lørdag fikk jeg ryggsleng?!? Hvis det er noe som heter det? I allefall gjordet det vondt. Kom hjem og la meg på sofan for og slappe av i ryggen og deretter spiste jeg middag. Bortsett fra det har jeg ikke gjort så mye, snakkes senere!Bluse- Camden Market (London)            Smykke-River Island              Bukse-Bikbok

Hva syntes du om antrekket?

Susanne♥

 


6 kommentarer

Søndag

Har brukt hele dagen på og se episoder av The big bang theory og sove. Nå skal jeg pakke og deretter dra tilbake til mamma. I morgen er det skole igjen, noe jeg ikke ser femt til! Vil ha enda en påskeferie, men får fri om litt over en uke. Om ikke mer enn 11 dager drar jeg til Oslo på Justin Bieber konsert, æææ ikke lenge igjen. Tror jeg skal skype med Marie og Una (søskenbarn) i kveld, så det blir sikkert koselig.

Hva har du gjort i dag?

Susanne♥


5 kommentarer

Gårdagen

I går var jeg sammen med Ane. Vi så film, spiste natchos og frukt. Som alltid veldig koselig! Filmen vi så het Crazy, Stupid, Love. Hadde sett den før og den er utrolig bra, anbefales virkelig. Nå sitter jeg i sengen i daffeklær og ser the big bang theory, haha. Tror dagen blir å gå til og ligge i sengen og sløve sammen med pcen min♥
Hva gjorde du i går?

Susanne

 


6 kommentarer

Planer for dagen

Nå er jeg akkurat kommet hjem etter at jeg har vært og trent. Det vil si Ane har trent mens jeg har løftet lette vekter. Stod opp før klokken elleve, så har fått mye ut av dagen. Jeg og Ane skal se film senere og spise sunne lørdags-godter, haha. Tar med kameraet så får jeg se om det kommer et innlegg når jeg kommer hjem eller i morgen, alt etter hvor trøtt jeg er.  Før jeg dra til Ane skal jeg sammen med bestemor til min "gammel tante" altså pappa sin tante. Vet ikke helt hva vi skal gjøre det, men blir sikkert koselig.


Hva skal du gjøre i dag?

Susanne♥


12 kommentarer

Friday night

Nå sitter jeg hos bestemor sammen med Rikke, vi har leiligheten for oss selv! Hva gjør Rikke og Susanne når vi er alene hjemme? Jo, spiser godteri og ser på videoer på nett... Livet! Bortsett fra å sover har jeg ikke gjort noe spesiellt i dag. 
Hva har du gjort i dag?

Susanne♥


2 kommentarer

Friday

Har tilbrakt hele fredagen min i sofan forran tven. Stod opp ganske tidlig til å ha fri, ville få med meg hele dagen. Skal snart rydde etter meg, pakke til bestemor og ordne meg. Vet ikke helt hva jeg skla gjøre i dag, men får ta det som det kommer. Når jeg våknet laget jeg med god frokost, var så herlig og våknet pga at jeg ryddet romme mitt i går. Så alt var ryddig rundt meg, herlig!

Hva har du gjort i dag?

Susanne♥


7 kommentarer

God natt

Nå ligger jeg bare i sengen og slapper av. Siden jeg ikke skal på skolen i morgen tror jeg at jeg blir å se en film eller noe før jeg legger meg. Har forresten også laget meg pitapizza, noe som var kjempe godt! Siden jeg har morgendagen fri lurte jeg på om dere ville ha mars favoritter? (video) Hadde en slik video for februar, sa da det ikke kom til og bli hver måned, men siden jeg har tid tenkt jeg at det alltid er gøy med video.
Vil du ha mars favoritter?

Susanne♥


10 kommentarer

Nytt hår!

Haha, overskriften fikk det til å høres veldig skummelt ut! Har ikke gjort så mye mere enn å stusse det ca.7 cm. Siden skolen skal ha bakkedag i morgen og jeg ikke kan pga ryggen skal jeg være hjemme, yeii. Herlig med langhelg, skal til bestemor i helgen siden pappa er i Bergen så det blir koselig. Bortsett fra det har jeg ikke noen spessielle planer.

Det er ganske forskjell eller?

Ser du forskjell?

Susanne♥


7 kommentarer

Klippe, klippe, klipp

Nå er jeg på vei ut døren, jeg skal klippe meg! ÆÆÆ! Kommer ikke til og se det veldig, men skal stusse det litt. Er ikke helt 100% sikker ennå hvordan jeg vil ha det så jeg må nok tenke hardt på det i bilden. Viser resultatet senere.Hva skal du gjøre i dag?

Susanne♥


3 kommentarer

Bilde redigering

Nå har jeg sittet en time og redigert bilder med forskjellige effekter. Hadde det veldig gøy ved å prøve ut de forskjellige filterne osv. Her er resultatet.Hva synes du om bildene?

Susanne♥


2 kommentarer

Skole

I dag var det tilbake til den harde hverdag, haha! Kjente ikke en plass i kroppen som hadde lyst til å gå på skolen i dag, men sånn ble det nå. Onsdager er veldig rolige og greie dager så det var ikke så ille. Startet ved og se Forest Gump i de tre første timene og deretter hadde vi kurs/ velgfag de to siste. Nå skal jeg kose meg med litt iste i mens jeg ser gårdagens episode av paradise og så tror jeg at jeg skal sove en liten time.


Hva har du gjort i dag?

Susanne♥


4 kommentarer

Skole i morgen

I morgen starter jeg på skolen i gjen, buhu! Helt forferdelig å tenke på at jeg må skru på alarmen min og våkne klokken 7 i morgen. Er faktisk kjempe trøtt så har tatt opp grey's anatomy og paradise sånn at jeg kan legge meg og sove nå som jeg faktisk er trøtt. Har laget middag i dag, selvfølgelig var det laks på menyen min favoritt!


Natta!

Hva har du gjort i dag?

Susanne♥

 


3 kommentarer

Bytur

Nå er jeg akkurat kommet hjem fra en bytur sammen med Anja. Vi bestemmte oss i går for at vi skulle møtes på en cafe og spise frokost. Etter at vi hadde spist dro vi på amfi og deretter hjem. Når jeg kom hjem for litt under en halv time siden gjorde jeg litt hus arbeid, haha klapp for meg! Akkurat nå har jeg huset for meg selv, tror ikke de andre kommer hjem før klokken 6-7. Altid like herlig å være alene hjemme.

Hva har du gjort i dag?

Susanne♥


9 kommentarer

Vafler og datatrøbbel

Nå sitter jeg i sengen, har prøvd å starte pcen min i 1 timen nå! Takk gud for at den ikke kræsjet, haha. Rikke har dratt her ifra for lenge siden, tror hun dro i fire, fem tiden. Nå sitter jeg og ser på youtube videoer, men skal snart se en episode vampire diaries. Igjen unnskyld for et så sent innlegg.


Hva har du gjort i dag?

Susanne♥


Én kommentar

Food + Rikke

Heihei. Nå har jeg akkurat spist lunsj sammen med Rikke. Som jeg skrev i går sov Rikke over her, så vi bestemte oss for og lage litt god mat siden det ikke er mange dager igjen av ferien. Vi har ikke noe planer senere, men får se hva som skjer. Nå skal jeg se reprisen fra grey's anatomy episoden som gikk på tirsdag sånn at jeg er oppdatert til i morgen når den nye episoden kommer.

Hva skal du gjøre i dag?

Susanne♥


4 kommentarerHei! Jeg heter Susanne er 15 år og bor i Narvik. På bloggen min kan du lese om hverdagen min, outfits og det som faller meg inn. Håper du liker bloggen min. susannehagen_blogg@hotmail.comhits