Smoothie

Nå har jeg akkurat kommet inn for en liten pause fra sola. Har laget meg en stor kopp med smoothie som jeg skal kose meg med nå jeg ser på paradise. Skal til pappa senere og kanskje jeg skal møte Charlie aka Charlotte i femtiden.
Hvilke planer har du i dag?

Susanne♥


2 kommentarer

Outfit #29-05-2013

 

Shorts- Bikbok             Topp- Tobi (link)            Solbriller- Glitter       

Hva synes du om outfitet?

Susanne♥


2 kommentarer

Grilling + Bestilling

Haha, overskriften rimet. Nå har jeg akkurat bestillt meg en ny bikini fra Victoria's Secret. Har en fra før, men den begynner å bli alt for liten. Har også grillet og spist grillmat i dag, nam! Siden jeg stod for grillingen i dag endte det med svidd hamburger, jaja... Kos dere videre i dag, nå skal jeg se Paradise Hotel.


Hva synes du om bikinien?

Susanne♥

 


Ingen kommentarer

Kos i sola!

I dag var det grilling med hele tiendetrinnet i fjæra. Noen badet og noen inkludert meg solte oss. Når jeg kom hjem satte jeg med på verandaen for å sole meg enda litt til, tar laaang tid for en blekfisk som meg å få litt farge. Vet at jeg har samfunnsfag fremmleg i morgen, men det er for varmt til å i det hele tatt tenke på at jeg kanskje skal ha det.  Skal grille med familien senere på kvelden, blir sikkert koselig! I dag er det bare fem dager til jeg reiser til Stockholm, gleder meg utrolig mye.


Hva har du gjort i dag?

Susanne♥


Ingen kommentarer

Harstad tur

I dag dro jeg fra skolen klokken halv elleve pga at jeg skulle til Harstad. Hadde regulering for litt over ett år siden, så nå skulle jeg på en liten kontroll hos kjeveortoped.  På veien tilbake stoppet vi også for å handle litt mat. Jeg kjøpte en baguett og fruktsalat, noe som var sinnsykt godt siden det er så varmt ute nå. Har ikke noen planer senere, så tror bare jeg skal ta det helt rolig i løpet av kvelden. Sorry for veldig dårlig kvalitet på bildene, men de er tatt med mobilen min.
Hva har du gjort i dag?

Susanne♥


5 kommentarer

Mustache

Jeg elsker søndager, ligger bare å daffer hele dagen. I dag har jeg bare vært på pcen + hørt litt på musikk. Skal snart spise middag og så tilbake i sengen med min gode venn pcen, haha! Kjedet meg litt i sted så jeg tegnet en bart på fingeren min... Aner ikke hvorfor, men, men.


Hva har du bruk din søndag til?

Susanne♥


Ingen kommentarer

Nytt innkjøp

I dag har jeg vært sammen med Anja og Charlotte i byen. Kjøpte meg en ny leppestift, eller vet ikke helt hva det er..haha! Kjøpte den på H&M for 70kr og jeg har fargen sugar crush.


Har du prøvd denne før?

Susanne♥


4 kommentarer

Done!

I dag hadde jeg min siste skriftlige eksamen for i år. Gikk bedre enn forventet, og oppgavene var ikke så ille som jeg trodde når vi fikk vite temaet. Etter at jeg var ferdig dro jeg, Anja, Charlotte, Tina og litt senere Benedikte for å feire at vi var ferdig. Vi gjorde ikke no stort, men det var koselig og feire slutten på eksamen med en milkshake.  Nå sitter jeg å ser på youtube videoer mens jeg spiser godteri hjemme. Yeiii!


Hva har du gjort i dag?

Susanne♥


2 kommentarer

Outfit #23-05-2013Genser- H&M        Smykke-Kappahl        Shorts- Bikbok        Solbriller-London

Hva synes du om outfit?

Susanne♥


2 kommentarer

Summer feeling!

En stund siden sist... Har ikke hatt tid til bloggen i det siste. Har vært stress med bloggen og skolen. Hadde egentlig bestemt meg for å ikke blogge før jeg fikk sommerferie sånn at jeg kunne gi 100%, men jeg savner det + at jeg skal gjøre mye spennende de neste 2-3 ukene. Siden sist har jeg blitt trekt opp i eksamen å jeg kom opp i Norsk. Derfor skal jeg ha eksamen i norsk i morgen og nynorsk på fredag. De siste dagene helt siden 17.mai har det vært strålende vær og sol her i Narvik. I dag har vi f.eks 21 grader i skyggen så jeg gikk med shorts på skolen i dag, DIGG!Er det fint vær der du bor?

Susanne♥


6 kommentarer

Trondheim helg!

I helgen har jeg vært i Trondheim. Det vil si jeg dro til Mo i Rana på onsdag og deretter til Trondheim på torsdag. På fredag var vi på IKEA og i byen, mens lørdag var vi i konfirmasjon til søskenbarnet mitt. Vet jeg ikke har blogget på en uke, men det er veldig hektisk pga eksamen osv. Hadde en veldig koselig helg sammen med hele familien. Det er alltid koselig når alle tanter, onkler og søskenbarn møtes igjen!
Hva har du gjort i helgen?


2 kommentarer

Mandag!

Hei. Hele dagen i dag har gått til å sove, slappe av osv. Har også prøvd bunaden siden jeg skal til Trondheim i konfrmasjon i helgen. Drar på onsdag til Mo i Rana og videre til Trondheim på torsdag. Har også sett litt på nett om det er noe jeg har lyst på osv. (det er jo lovt å drømme!)Hva har du gjort i dag?

Susanne♥


8 kommentarer

Ut på tur!

Gårdagen gikk til å være sammen med Ane og Thurika noe jeg syntes var veldig koselig. Vi endte opp med å prate så mye atr vi ikke så filmen vi hadde kjøpt. I dag ble jeg vekt av at Leo kom inn på rommet mitt å ville være sammen med meg. I mens jeg fikset meg så han litt på kaptein sabeltann. Når klokken ble 1 gikk vi ut en tur å lekte i hagen. Nå sitter jeg fortsatt barnevakt, men skal senere å trene sammen med Ane.Ha skal du gjøre i dag?

Susanne♥


Ingen kommentarer

TGIF!

Hei! Tok bildene med en gang jeg kom hjem i fra skolen, men sovnet før jeg fikk gjort noe med dem. Når jeg gikk hjem i dag var det superfint vær ute, men nå regner det ganske mye. Skal være sammen med Thurika og Ane sener, vi skal leie en film og spise litt godteri. Er så herlig å tenke på at det er fredag i dag, men det føles ut som det er tirsdag, haha mindfuck! Nå sitter jeg bare i sengen og venter på at jeg skal dra sammen med Ane og Thurika for å leie film.Hva er dine planer for kvelden?

Susanne♥


2 kommentarer

Kvelds økt

Kom hjem for ikke så lenge siden fra en liten kveldsøkt sammen med Ane og Anna. Nå sitter jeg å spiser litt mat o drikker te. Skal øve litt til en spansk-prøve mens jeg ser på TV.


Hva har du gjort i dag?

Susanne♥


2 kommentarer

Outfit #02-05-2013Topp- Gina Tricot     Tubetopp- Gina Tricot       Bukse- Bikbok       Sko- Coolway

Hva synes du om antrekket?

Susanne♥


10 kommentarer

1.mai

Hei. Skrev i går at jeg bare skulle være hjemme, men dro ut en tur sammen med Benedikte og Tina. Vi hadde det som alltid artig og veldig koselig sammen. Våket veldig sent i dag så jeg er nettop kommet ut av dusjen. Det eneste jeg vet jeg må gjøre i dag er å rydde rommet mitt...

Hva skal du gjøre i dag?

Susanne♥


4 kommentarerHei! Jeg heter Susanne er 15 år og bor i Narvik. På bloggen min kan du lese om hverdagen min, outfits og det som faller meg inn. Håper du liker bloggen min. susannehagen_blogg@hotmail.comhits