Vell fremme

Å gud, det føles ut som jeg sto opp for fire dager siden og enda ikke har fått sovet. Vi måtte stå opp klokken 06:15 for å rekke toget som gikk fra Trondheim klokken halv åtte! Vi annkom Mo i Rana klokken halv tre og dro så å si rett hjem og la oss. Jeg sov fra klokken tre til halv syv. Når jeg voknet dro vi og leide film, vi leide american pie wedding (føler at jeg har sett syykt mange filmer siden jeg startet å blogge, haha). Nå sitter vi og venter på sex og singel liv maraton på tv3.
Vi har ikke tatt noen nye bilder idag, fordi vi ikke har sett menneskelig ut!

Hva har du gjort idag?♥


2 kommentarer

Last Day

Idag er det siste dagen her i Trondheim. I morgen klokken åtte setter jeg og Una oss på toget til Mo i Rana, så derfor har vi brukt denne dagen til og kose oss og slappe av. Vi sto opp klokken 1 og det eneste vi har gjort er og lage frappuccino og sett på en film. Filmen var utrolig romantisk, men samtidig helt utrolig artig! Den het The ugly truth anbefaler også denne sterkt. Etter en slapp dag mente de voksne det var nok innetid og sendte oss ut for og ta bilder.

Likte du bildene? ♥


Én kommentar

Grown ups!

I dag stod vi opp ganske seint og tok bussen til byen klokken 12:50. Dagens innkjøp var godterier og en ny tannbørste (yeiiii). De voksne er nede og lager verdens beste matrett, sushi ♥ Og vi har sett den beste filmen jeg har sett på lenge. Den het grown ups. Hvis du vil le, så lei denne... Jeg kjente six-packen flere ganger p.g.a at jeg holdt på og le meg i hjel.
 Haha ♥

Vi tok bilder midt på Trondheimtorg å det var litt flaut !

Hva har du gjort idag?


 


Én kommentar

Kosepose overdose!

Hej! Nå kan jeg med hånden på hjertet si alle tre er kvalmende mett. Vi har drukket milkshake, frappuccino og spist jordbær dyppet i sjokolade. Vi skulle egentlig se "The grown up`s", men mamma hadde leid den i sånn blueray å den dvd-spilleren som ikke var opptatt hadde ikke sånn blueray så vi ser den heller i morgen. 99% sikkert at vi drar til byen i morgen og så tror jeg det blir sushi hvis vi finner salma laks.Jeg har spist/drukket alt for mye godt/usunt idag !

Har du også hatt en utrolig usunt fredag?♥


Én kommentar

OUTFIT

I dag dro vi på IKEA som jeg nevnte i det innlegge fra tidligere idag. Kjøpte ikke så mye, men litt shopping ble det. Etter vi kom hjem ble det ennå mere Hay Day på oss. Vi har også spist pita-pizza som var utrolig godt. Det jeg kjøpte på IKEA var en toalettmappe, 2pk med hvite bokser, kurver til å ha i skuffer og en liten ting til lillebroren min Leo♥  Idag har det hvert ganske varmt her og jeg har gått i shorts hele dagen......DIGG, er ikke akkurat ofte man kan gjøre det i Narvik! 
Genser- Blanco // Shorts- Beshka // Veske- H&M

Har det hvert vaarmt der du bor idag?


4 kommentarer

Smoothie

I dag stod vi opp ganske seint. Det blir ikke noe byen på oss idag! Vi er alle ganske slitene etter de tidligere shoppindagene + at det blir IKEA om en time. I så og si hele går spilte vi Hay Day et spill for iPhone (vet ikke om det er kommet for android). Jeg er seriøst hektet, bynte igår og er allerede på level 11. Når vi våknet lå vi i sengen og spilte Hay Day i nesten 2 timer før vi stod opp og stekte oss armeriddere. Når vi hadde spist, laget vi oss smoothie og tok med opp på rommet.Nam,Nam,Nam ♥

Hva skal du gjøre idag?


Én kommentar

Videoblogg - Innkjøp

Unnskyld for at jeg ikke fikk postet videoen før klokken tolv. Men i allefall ble det jo video på dere. I dag tok vi turen til City Syd et kjøpesenter ikke langt unna der Marie bor. Jeg var ikke like crazy på shoppingen i dag som i går. Det eneste jeg kjøpte var en fuktighetkrem for ansiktet. Etter en liten runde med shopping ble vi hentet å kjørt hejm til hjemmelaget hamburger. Nå skriver jeg meg bort, her er videoen. 

Håper dokker likte videoen! 

Hvis det er noe dere lurer på eller om dere har noen ideer til fremtidige videoblogger så kommenter gjerne under! ♥


Ingen kommentarer

Outfit 26.07.2012

Sorry for seint innlegg, men Una hadde bildene på sin data så jeg måtte vente til hun var ferdig med den selv.  Etter pizza så dro vi ut og tok mange fine bilder. Litt seinere kom søskenbarnet til Marie, Julie hitet. Vi pratet og koset oss sammen.
Smykke fra Kappahl // Topp fra Stradivarius // Bukse fra Bik Bok // Armbånd fra Bik Bok // Veske fra H&M

Videoblogg kommer i løpet av morgendagen, noe du lurer på? ♥


Én kommentar

Trondheim Torg

Nå er vi endelig kommet hjem fra byen. Kan ikke beskrive hvor deilig det er å sitte i sengen å ikke gjøre noe som helst. Min første VIDEOBLOGG kommer senere eller i løpet av morgendagen. Vi tok som sagt bussen til byen og bussen hjem senere. Vi shoppet på Gina Tricot, Vero Moda, Bik Bok, H&M osv. Så tok vi oss en Big Bite og en frappechino på Wok Away før vi tok bussen hjem klokken fire. Nå sitter vi å venter på pizza fra Verona og etterpå skal vi ut å ta outfit bilder. 

 

Nå skal vi redigere innkjøps videoen og så ta noen bilder.

Liker du frappuccino? ♥


2 kommentarer

Til Byen

I dag blei det nok en tidlig morgen for meg. Vi skal ta buss til byen klokka ti på elleve, men ingen er kommet seg opp av sengen ennå. I dag tar vi turen til Trondheimtorg for shopping.Det blir et til innleg senere om byturen, og kanskje outfit bilder også.

Shoppingplaner i dag eller?♥


4 kommentarer

Trondheim

I dag måtte jeg stå opp klokken kvart over syv. Skulle rekke toget fra Fauske til Trondheim.  Vi stoppet og spiste lunsj på togstasjonen og der møtte jeg en vennine som jeg ikke har sett siden starten av sommerferien, det var koselig. Jeg satt meg på toget klokken 12:58. Una  søskenbarnet mitt kom på toget på Mo etter tre timer alene. Vi kjedes oss ikke for å si det sånn. Siden vi ikke ser hverandre så ofte er det mye å ta igjen på kort tid. Vi filmet mye og hadde photoshoot på toget. Ca. klokka ti var vi fremme i Trondheim. Der stod Marie, onke Bernt og Ine og ventet på oss. I morgen (i dag!!) skal vi inn til sentrum for å shoppe. Gleder meeg helt sykt. Det er stor forskjell på shopping mulighetene her og i Narvik!

Har du noen planer i morgen? ♥


Én kommentar

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)


Én kommentarHei! Jeg heter Susanne er 15 år og bor i Narvik. På bloggen min kan du lese om hverdagen min, outfits og det som faller meg inn. Håper du liker bloggen min. susannehagen_blogg@hotmail.comhits