New Years Eve Outfit

Nyttårsaften! Gleder meg utrolig til 2013. Kommer til å bli et spennende år for meg. Skal begynne på ny skole, opereres osv. Dagen skal tilbringes med gode venner♥ Startet dagen allerede klokken halv 11. Jeg og Ane bestemte oss for og dra til byen siden vi trengete noen småting. Kjøpte meg en ny bukse også gikk vi en liten tur på cafe.  Vi skal spise nå klokken 6 så skriver så fort jeg kan for og ikke komme forsent. Senere i 9-tiden skal jeg møte noen venner. Kommer sikkert bilder i morgen.Her er det jeg skal ha på meg i kveld. 


Håper alle får en super dag og koser seg masse. 

Like du outfite? Hva skal du ha på deg?


2 kommentarer

Søndager

Elsker søndager. Nå sitter jeg bare å hører på spotify mens jeg skriver. Har selvfølgelig klart og glemme minnekortet mitt i pcen til Rikke, menmen får det tilbake i morgen. I morgen er det nyttårsaften og jeg gleder meg utrolig mye. Elsker og se på alle rakettene og den gode maten. Det beste er vell for min del å pynte meg og gå med kjole. Skal feire nyttårsaften sammen med mamma i år. Vi skal spise ho en venninne av mamma også skal jeg møte noen venner etter det. Nå har jeg meg en pause fra ryddingen. Rommet mitt så ikke ut, men nå er det bare småting igjen så er jeg ferdig. Da må jeg en tur på butikken og handle litt godteri og sånn til i morgen. Siden jeg ikke har minnekort så fant jeg bare et gammelt webcam bilde fra pcen haha.


Hvilke planer har du for morgendagen?


Ingen kommentarer

Ting jeg hater!

Har ikke tatt et eneste bilde idag pga at jeg ikke orket og sminke meg så da poster jeg bare ett innlegg om ting jeg hater/ irriterer meg over. Det var ikke vanskelig for meg og skrive siden det er mye som irriterer meg, haha.

1. Jeg hater folk som skriver unødvendige statuser på facebook. Hvis det er en eller to så går det greit, men når samme person skriver Morn!<3 flere ganger i uken....

2. Hater når folk klager og jeg er glad, eller omvendt. Hvis jeg er sur og alle glad!

3. Personer som er høylytt og lager mye bråk for og få oppmerksomhet. Jada, bitch æ seeer dæ! Nu, hold kjæft!

4.Gutter som sier jenter er drama også er det altid han som starter det -.-

5.Når det er tomt for varmt vann i dursjen. Det er serriøst ille og bo i et hus med tre jenter.

6.Narvik. Snakk om større dritt by? Det skjer ikke en dritt og alle går med de samme klærne.

7.Folk som lyger. Det er greit hvis det er for og ikke avsløre hemmeligheter eller såre noen, men ellers bare irriterende.

8.Personer som ler av deg når du er seriøs, eller forteller dem dine største drømmer. Jeg vet de aldri kommer til og skje, men la meg drømme!

9. Nye sanger. Jeg HATER nye sanger, Det er liksom ikke noen minner bak dem. Jeg liker de gamle som alle er lei av :)

10.Personer som ikke har noe selvinnsikt.

11.Når noen er frekk mot deg på tull og du tuller tilbake, men de tar seg nær....

12.Være sulten. 

13.Fryse på natten. Det er ille, spessielt hvis man må stå opp for og hente pledd eller noe for og få mere varme.

14.Når vi ikke har godterier eller noe søtt.

15.Skole, altså alt med det. Bøker, lærerne, lekse, bygget, toalettene, personene (som jeg ikke er venner med), klassen min, luften osv.

 

Dette var da bare del 1. Kommer sikkert flere deler en annen gang jeg ikke har tid til et ordentlig innlegg.


Én kommentar

Venninne besøk

Hei. I går var jeg på kino sammen med Anja, John og noen kompiser av John. Vi så historien om Pi. Filmen var bra den, men vanskelig og forstå. Når jeg kom hjem var klokken halv ni og da var maten allerede på bordet. Etter at vi hadde spist så vi en film og når den var ferdig var det så sent at jeg ikke orket og stille meg opp og ta bilder for og blogge. I dag stod jeg opp og så om Vilde til meg. Vi spiste taco og koste oss, så kom Rikke en tur. Hun skal sove her i natt. PS: Det er hun som ar stjelt bildene fra mitt kamera ikke jeg fra hennes, haha LOL! Vi har bare sett på TV og nå sitter de andre og ser på a long kiss goodnight. 

Hva har du gjort idag?


Ingen kommentarer

Familie photoshoot

Heisann! Måtte våkne klokken 12 idag, noe som er tidlig for meg. Familien skulle nemmelig på julelunsj hos tanten til pappa. Mens vi var der tok jeg, Sara, Leo og Mats noen bilder. (Mats er tanten til pappa sitt barnebarn, haha). Vi spiste mye god mat og hadde det skikkelig koselig. Mats fikk bestemme om bildene skulle være smile-bilde, sinte-bilde eller grimase-bilde.


Håper du likte bildene.

Hva har du gjort idag?


Én kommentar

Julen 2012

I'm back, haha! Ja, har endelig fått meg kamera... Endte opp med Canon EOS 600d og jeg er veldig fornøyd! Overskriften sier det meste, her er noen bilder fra min jul.


Leo var så heldig at han fikk besøk av to nisser igår.(Hvis du lurer på hvorfor Leo er så rød i ansiktet eller har plaster i pannen er forklaringen her: Leo har plaster pga at han snublet også datt han og skallet hode i dørkarmen så han måtte på legevakten og stripses. Grunnen til at han er så rød er pga at han var så ivrig at han sprang rund hele kvelden så han var bare varm, haha).
Håper alle har hat en fantastisk jul og har fått noe av det de ønsket seg.

Hva fikk du i julegave?


2 kommentarerHei! Jeg heter Susanne er 15 år og bor i Narvik. På bloggen min kan du lese om hverdagen min, outfits og det som faller meg inn. Håper du liker bloggen min. susannehagen_blogg@hotmail.comhits