Outfit #07-07-2013

Topp- Topshop       Sko- Coolway       Blazer- Gina Tricot       Shorts- Bikbok

Bildene er tatt i starten av uken så de er noen dager gammle. Det var det eneste bildene jeg hadde siden de vi tok i dag ikke ble noe bra...

Hva synes du om outfite?

Susanne♥


7 kommentarer

Outfit #29-05-2013

 

Shorts- Bikbok             Topp- Tobi (link)            Solbriller- Glitter       

Hva synes du om outfitet?

Susanne♥


2 kommentarer

Outfit #23-05-2013Genser- H&M        Smykke-Kappahl        Shorts- Bikbok        Solbriller-London

Hva synes du om outfit?

Susanne♥


2 kommentarer

Outfit #02-05-2013Topp- Gina Tricot     Tubetopp- Gina Tricot       Bukse- Bikbok       Sko- Coolway

Hva synes du om antrekket?

Susanne♥


10 kommentarer

Outfit #24-04.2013

Hei, er så herlig å tenke på at jeg ikke skal på skolen i morgen.  Jeg og Ane skal jobbe med et prosjet vi har i norsken , bortsett fra det tror jeg ikke jeg blir å gjøre så mye annet.  Skal sove leenge eller lengre enn vanlig! 
Topp- Bikbok                                     Bukse- Bikbok

Hva synes du om outfitet?

Susanne♥


10 kommentarer

Outfit #13-04-2013

Hei! Sitter på rommet sammen med Anja og Charlotte, vi har vært en laaang tur i byen og kom hjem for ikke så alt for lenge siden.  Vet ikke helt hva planene er utover dagen, men vi blir sikkert å finne på noe gøy.Jakke-H&M              Bukse-Bikbok            T-shorte-Mango             Sko-Coolway              Smykke-?

Hva skal du gjøre i dag?

Susanne♥


15 kommentarer

Bow back

Jeg pleier og finne ut hva jeg skal ha på meg dagen før sånn at jeg ikke trenger å stresse på morgenen, men i går kveld.... Det var helt sykt vanskelig, fant ingenting jeg ville bruke osv. Så da bestemte jeg meg for å lage en genser som jeg faktisk ville bruke. Første gang jeg så dette var det på en video til ei ganske kjent youtube stjerne (macbarbie07). Etter dette har jeg sett mange slike topper, f.eks krisssy.blogg.no osv. Ble ganske grei ikke noe mesterverk, skulle ønske jeg hadde kommet meg unna uten å måtte sy, menmen.Hva synes du om genseren?

Susanne♥


3 kommentarer

Outfit #14-03-2013

Hei, skoledagen min på torsdager er mye kortere enn vanlig. Når de andre har gym går jeg nemelig hjem. Skal snart øve til en prøve som vi har i morgen, må bare skrive ferdig først. Jeg har så vondt i halsen, hver gang jeg svelger gjør det helt sinnsykt vondt! Skal til pappa senere siden det er torsdag, han skal heldigvis hjelpe meg med puggingen så takk og pris for det! 
Topp - Gina        Bukse - bikbok         Armbånd - bikbok           Blazer - H&M         Smykket - Bikbok

Hva skal du gjøre i dag?

Susanne♥


16 kommentarer

Outfit #05.03.2013

Har faktisk fått gjort alle tingene på min "to do list" som er utrolig herlig! Nå sitter jeg å koser meg med en varm kopp kakao, tror jeg og mamma skal på butikken senere når hun kommer hjem fra trening. Nå skal jeg se en episode av the vampire diaries.
Genser - Bikbok      Vest- Cubus        Bukse- Bikbok     Smykke- ? (fikk det av Charlotte i julegave)      Armbånd- Bikbok

Likte du outfitte?

Susanne♥


12 kommentarer

Outfit #28-02-2013

Så herlig å få fri i siste timen i dag, dro rett hjem og laget med to brødskiver med nugatti nam♥ Skal til pappa i dag og sove overt til i morgen så han kommer og henter meg litt over fire. I går så jeg igjennom kommentarene mine og samlet opp noen spørsmål som har blitt spurt. Så hvis det er noe du lurer på er det bare å spørre. Kommer til og poste et ukensspørsmål innlegg senere så du har god tid!


Noen spørsmål du lurer på om meg eller noe jeg har lagt ut på bloggen?

Susanne


3 kommentarer

Outfit #25-02-2013

Hei, tenkte bare å poste et innlegg av det jeg har på meg i dag siden jeg ikke har gjort noe. Kom hjem fra skolen og spiste Ben and Jerry's chocolate fudge brownie icecream i mens jeg så på the vampire diaries, og etter det spiste vi middag og jeg ser fortsatt på the vampire diaries...Jaa, jeg vet jeg er avhengi! Tror jeg skal til byen en tur senere sammen med mamma og kjøpe noen småting, men er ikke sikker.
Hva har du gjort i dag? Har du et outfit innlegg på bloggen jeg kan skjekke ut?

Susanne♥


3 kommentarer

Outfit #16-02-2013

Hei! Nå sitter jeg faktisk på badet og skriver. Jeg og Una har vært ute og tatt bilder, det var så kaldt at nå sitter vi på badgulvet og tiner. Det er så bedre og blogge når det er ferie for da har jeg hele dagen på og ordne meg, ta bilder, redigere og skrive. Det eneste vi har gjort etter at vi laget frokost var å spise potetgull og så har vi sett litt på youtube. Susanne♥


4 kommentarer

Outfit

Hei! Sa jo egentlig at jeg ikke orket og hente pcen min hos pappa før i morgen, men fikk litt vondt i hodet så da var det greit å gå seg en tur ut. Så her kommer outfit + noen bilder jeg tok på skolen. Dekslene er enda en julegave, haha.

Anja♥

Hva har du gjort i dag?


6 kommentarer

New Years Eve Outfit

Nyttårsaften! Gleder meg utrolig til 2013. Kommer til å bli et spennende år for meg. Skal begynne på ny skole, opereres osv. Dagen skal tilbringes med gode venner♥ Startet dagen allerede klokken halv 11. Jeg og Ane bestemte oss for og dra til byen siden vi trengete noen småting. Kjøpte meg en ny bukse også gikk vi en liten tur på cafe.  Vi skal spise nå klokken 6 så skriver så fort jeg kan for og ikke komme forsent. Senere i 9-tiden skal jeg møte noen venner. Kommer sikkert bilder i morgen.Her er det jeg skal ha på meg i kveld. 


Håper alle får en super dag og koser seg masse. 

Like du outfite? Hva skal du ha på deg?


2 kommentarerHei! Jeg heter Susanne er 15 år og bor i Narvik. På bloggen min kan du lese om hverdagen min, outfits og det som faller meg inn. Håper du liker bloggen min. susannehagen_blogg@hotmail.comhits